VM 2014 - Top 5 målscorere set i fodboldstøvler

Hvis der er et sted man gerne vil være på toppen, så er det ved VM slutrunden. En af de mest prestigefyldte priser ved VM er Golden Boot, som går til VM's topscorer. En lidt mere uofficiel titel er, hvilken støvle der har scoret flest mål ved et VM. Vi har samlet Top 5 af de mest scorende fodboldstøvler ved VM i Brasilien.

I øjeblikket ligger tre spillere side om side i kampen om topscorertitlen ved VM i Brasilien. Neymar spiller sit første VM med en hel nations byrde på skuldrene. Neymar virker dog ikke videre tynget af presset og har med 4 mål været Brasiliens altoverskyggende stjerne. Messi er med ved VM for tredje gang, men se for første gang ud til at han kan leve op til det enorme potentiale, som han har vist gennem flere år sæsoner i Barcelona. Thomas Müller er med for anden gang og han ser bare ud til at fortsætte, hvor han slap i 2010. Her scorede han 5 mål, men er efter 4 kampe allerede oppe på 4 mål ligesom de to sydamerikanere.

Hvis du ikke allerede har sikret dig det seneste VM udstyr så find det lige her

Men en lidt sjovere statistik er, hvilke fodboldstøvler der virkelig skinner gennem ved VM. Og her må man sige at Adidas' F50 Adizero, virkelig har taget førestokken og vist vejen frem. Hele 40 gange har en spiller med F50 Adizero på fødderne stået for et mål ved VM (det er vel og mærke både med fødder og hovedet). Letvægtsstøvlen ligger suverænt på 1. pladsen og på topscorerlisten kan vi finde hele 7 spillere med F50 Adizero i Top 10. Adizero er også den støvler der er blevet scoret flest mål med på tværs af landene. Hele 17 af de 32 deltagende nationer har scoret med F50 Adizer. På alle måder en imponerende statistik som Adidas må være virkelig tilfreds med at se på.

Du kan finde målmagerstøvlen F50 Adizero her

På andenpladsen finder vi Nikes helt store satsning, nemlig den eksplosive Mercurial Superfly. Fodboldstøvlen der blev præsenteret med Flyknit overdelen og Dynamic Fit Collar og som Cristiano Ronaldo skulle bombe løs i, har 20 mål på CV'et i Brasilien. Men vi fik aldrig rigtig CR7 bombardementet at se. Det blev blot til en enkelt scoring fra hans fødder. Til gengæld gav Xherdan Shaqiri Supefly et ordentligt skub i den rigtige retning med sit hattrick mod Honduras. 12 lande har præsteret at score med Superfly. Schweiz er det land der har scoret flest mål med Superfly (4 mål).

Hvis du er mere til Mercurial Superfly kan du finde den her

På tredjepladsen finder vi en måske lidt mere overraskende fodboldstøvle. Her har Adidas' Predator Instinct sneget sig ind med 14 mål. Her dominerer Spanien med tre scoringer fra henholdsvis Xabi Alonso, Fernando Torres og Juan Mata. Den nye Predator Instinct har særligt taget vores WebTV værter Joltter og Jakob med storm og det ser da også ud til at fodboldstøvlen, der er bygget til at imødese en rækkke forskellige tekniske elementer, såsom aflevering, skud og dribling og dømt ud fra scoringsraten på fodboldstøvlen ser det ud til at Adidas har fat i noget med deres nye Predator Instinct.

Adidas' Predator Instinct ligger og venter på dig lige her

Helt "nede" på fjerdepladsen finder vi Hypervenom. Hypervenom præsenteres af Nike, som våbnet til den dødbringende angriber og mens Neymar Jr. virkelig har levet op til den proklamering, så har andre Hypervenom spillere desværre ikke vist sig lige så giftige, som de ellers er til daglig. For eksempel har Sturridge og Rooney blot formået at score 1 mål hver. Til gengæld formåede Klose at tangere Ronaldos All Time Topscorer rekord i netop Hypervenom støvlerne og bekræftede dermed at Hypervenom nok alligevel henvender sig til de giftigste angribere i verden.

Gør som Neymar, Rooney og Sturridge og få Nike Hypervenom

Sidst på listen finder vi endnu en Nike fodboldstøvle. Nemlig den nye Mercurial Vapor X. Denne fodboldstøvle kom samtidig med den nye Superfly og tilbyder et alternativ til de spillere, der endnu ikke føler sig helt klar til de nye elementer på Superfly. Her bærer særligt Enner Valencia rundet på en stor del af æren med tre scoringer i den nye Vapor X. Desværre for ham, Vapor X og Ecuador, får han ikke muligheden for at score flere VM mål i denne omgang. Derfor bliver det spændende at se, hvem målene fra den populære Vapor X så skal komme fra.

Mercurial Vapor X er en sikker vinder. Find fodboldstøvlen lige her

Vi har taget et kig på de fodboldstøvler, der har været flest mål ved VM i Brasilien og det kommer nok ikke som den store overraskelse at Adizero har lagt sig helt alene i spidsen. Fodboldstøvlen sidder nemlig også på en lang række top angribere som Messi, Benzema, Müller og Suarez. Hvilken af de fem støvler er din yndlings? Eller er din favorit måske slet ikke på listen?