Unisport WebTV: Neymar aka Joltter får Hypervenom SE Guld

Hvordan så det ud da Neymar Jr. modtog sine nye guld fodboldstøvler? Vi ved det ikke, men Jakob og Joltter har givet deres bedste bud på en rekonstruktion af hændelsen.

Det var uden tvivl en yderst tilfreds Neymar der første gang åbnede kassen til sine nye Hypervenom SE Guld. Siden 2012 har Nike nemlig arbejdet på ideen om at skabe en fodboldstøvle i et design af guld, der vel og mærke ikke falder af efter hver kamp.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

Vi har efterhånden lært historien om at Neymar som barn spraymalede sine fodboldstøvler i guld inden hver kamp, for at få de guldstøvler han ønskede at eje. Allerede i en alder af 12 år, vidste Neymar at han havde noget stort i sig og det mente han i hvert fald selv fortjente nogle ordentligt skinnende fodboldstøvler.

Selvom Jakob og Joltter nok ikke skal satse på at give Neymar et interview på portugisisk, hvis de en dag skulle møde ham, så må man da give dem point for at springe ud i Neymars modersmål. Sonho Dourado står der i de nye Hypervenom, som dermed understreger historien bag designet.

Neymar kommer til at være den eneste ved VM der ifører sig de nye Hypervenom og der er ingen tvivl om at hans nye fodboldstøvler virkelig kan være med til at skabe fodboldhistorie, hvis de kan hjælpe ham med at føre den brasilianske nation til deres 6. VM titel og den første i 12 år.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

Jakob og Joltter har forsøgt at genskabe det øjeblik, hvor Neymar Jr. første gang modtog sine nye Hypervenom. Og selv om det nok ikke gik lige præcis sådan for sig, så ændrer det ikke på at den Hypervenom SE Guld virkelig er en fodboldstøvler der skiller sig ud - til en fodboldsspiller der skiller sig ud. Hvad synes du om Neymars nye fodboldstøvler?