Nikes sneakers bliver også overdænget med guld

Guld er sejrens farve. Nike var navnet på sejrens gudinde i den græske mytologi. Neymar er en sand brasiliansk guldfugl. Det hele synes ligesom at gå op i en højre enhed. Og nu sætter Nike kirsebæret på toppen af det hele med Gold Hypervenom Collection.

Nike præsenterede i går en ny særlig udgave af Hypervenom i Guld. Udelukkende inspireret af Neymar og hans historie om at spraymale sine fodboldstøvler som barn. Det var dog ikke alle farver, der gik an. Neymar ville nemlig have sine fodboldstøvler i guld. Problemet var bare at spraymalingen aldrig rigtig sad fast.

Du kan finde alle skoene der er inspireret af Neymars gyldne drøm her

Nike har aldrig været bange for at bruge guld i deres kollektioner. Senest har vi set, hvordan guld spiller en central rolle i Nike F.C. kollektionen. Og med den nye Hypervenom så vi, hvordan Nike lod sig inspirere af Neymars trang til guld fodboldstøvler. Neymar skal dog ikke nøjes med guld på fodboldbanen. En ny kollektion af Nikes ikoniske sneakers blev nemlig også præsenteret i går. Og det er også en kollektion du snart kan få fingrene i hos Unisport.

Tidligere har vi set Magista og Superfly farverne blive overført til Nikes sneakers og nu har de altså taget de samme fem sko og "spraymalet" dem i guld. Det handler her om Nike Free Flyknit Chukka, Nike Air Max 1, Nike Roshe Run HYP, Nike Tiempo '94 og Nike Air Max 90 Jacquard.

Du kan finde alle skoene der er inspireret af Neymars gyldne drøm her

De fem sneakers er en repræsentation af nogle af de bedste teknologier og designs Nike har i øjeblikket. Her har Nike for eksempel inkorporeret deres Flyknit overdel, den karakteristiske Lunarlon og Air Max sål i de forskellige sneakers. Samtidig har de fået en make over, der hylder den nye Hypervenom SE Guld.

Du kan finde alle skoene der er inspireret af Neymars gyldne drøm her


Billige Nike Free - Find dem her

Nikes sneakers har i de seneste par virkelig fået lov til at skinne sig i rampelyset, særligt på grund af en række fodboldstøvler, der har taget verden med storm. Denne kollektion hylder Neymars gyldne drøm om at kunne spille i et par guld fodboldstøvler. Men hvad synes du så om guld til disse sneakers? Klæder det kollektionen?