Neymar Jr.'s gyldne drøm kommer til live med Hypervenom

Sigt efter månen. Selv hvis du ikke rammer lander du blandt stjernerne. Sådan lyder et gammelt motiverende ordsprog. Om Neymar har haft det i tankerne da han var lille melder historien intet om, men guldfugle fra Sao Paulo har aldrig været bange for at drømme stort, ja selv gyldne drømme. Derfor har Nike nu præsenteret Hypervenom - Sonho Dourado (Golden Dream). Se mere her.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

Med VM og ikke mindst Neymar i fuld hopla, er der ikke noget at sige til at Nike udnytter momentum. Brasilien har netop kvalificeret sig til 1/8-dels finalerne ikke mindst på grund af en altoverskyggende Neymar Jr., der med fire mål i skrivende stund indtager 1. pladsen på topscorerlisten som ene mand. Siden Neymar i 2011 vandt prisen som Årets Fodboldspiller i Sydamerika har Brasilien haft store forventninger til den nu blot 22 årige knægt med et gudsbenået fodboldtalent.

Et talent, som har bragt ham hele vejen til FC Barcelona og altså nu med det legendariske 10-tal på ryggen for den mest succesfulde fodboldnation i verden. At Neymar er nået til toppen er indiskutabelt, men for Neymar selv kommer det ikke nødvendigvis, som den største overraskelse. For knægten fra Mogi das Cruzes i staten Sao Paulo har altid haft troen på at han nok skulle blive Brasiliens nye fodboldhelt.

Og det er den tro på succes, som Nike har ladet sig inspirere af, med deres nye variant af den fodboldstøvle, som netop Neymar har kastet sin kærlighed på. Hypervenom Sonho Dourado (Gylden Drøm) er nemlig baseret på Neymars ungdomsår, hvor han plejede sit talent på gaderne og i sin ungdomsklub Portuguesa Santista.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

Som ung havde Neymar, som mange andre håbefulde unge, en tro på at han en dag skulle blive Brasiliens nye stjerne. Hans drømme var så store at han med hjælp fra en spraydåse malede alle sine sko og fodboldstøvler i guld. For intet mindre skal da gøre det, for den spiller der en dag skal føre Brasilien tilbage på toppen af VM tronen. For at hylde Neymar's kreativitet har Nike altså fulgt i hans fodspor og designet fodboldstøvlerne lige præcis, som han selv gjorde det i sine ungdomsår. Samtidig har de i venstre indlægssål tegnet en spraydåse og en Hypevenom støvle, mens de i højre indlægssål har skrevet ordene Sonho Dourado i den genkendelige Hypervenom skrift.

Hypervenom Sonho Dourado kommer rent teknisk i helt samme fatning som vi kender den fra tidligere modeller. Det vil sige at støvlen stadig er baseret på GF13 læsten, som er Nikes nye anatomiske læst, der er udviklet til at kunne forme sig efter et bredt spektrum af fodtyper. Det har også gjort Hypervenom-kollektionen til en særligt populær støvle, da brede såvel som smalle, lange såvel som korte fødder føler sig godt tilpas i fodboldstøvlen.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

Den gyldne overdel er altså inspireret af Neymars gyldne drømme som ung, men bare fordi at støvlen er gylden betyder det ikke at den ikke har brug for Nikes karakteristiske NikeSkin og ACC teknologier. NikeSkin er konsisteret af et blødt og smidigt mesh, som er bundet sammen af et tyndt lag polyurethansk folie, der giver Nikes fodboldstøvler stor styrke, fleksibilitet og ikke mindst slidstyrke. For at toppe det hele har, har Nike udviklet deres All Conditions Control, som gør overdelens greb konsistent i alle vejrforhold.

Også knopkonfigurationen er bevaret med den karakteristiske isolering af storetåen i et såkaldt tå-split. På den måde har Nike skabt en ydersål, der skaber stor kraft i afsættet, da energien hovedsageligt kommer fra storetåen og indersiden af foden. Dermed får spilleren et langt mere stabilt greb i banen og kan øge farten og krafte i sine hurtige vendinger og retningsskift.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

Denne Hypervenom er dog ikke som alle de andre. For den bærer rundt på historien om Neymar Jr. Historien om en brasiliansk dreng, født og opvokset i Sao Paulo, med store drømme. Drømme om at blive Brasiliens nye helt. Og denne gyldne Hypervenom giver da også næsten følelsen af at man selv har siddet og spraymalet sine fodboldstøvler i guld. For effekten af at farven er gået lidt af på swooshet, giver netop følelsen af at arbejdet ikke er helt professionelt. En fed detalje, som Neymar også helt sikkert sætter pris på.

Neymar forventes at hoppe i sine nye Hypervenom Sonho Dourado når Brasilien møder Chile i 1/8-dels finalen den 28. juni. Her skal han forsøge at bringe sit land endnu tættere på det trofæ, befolkningen har hungret efter i 12 år. Spørgsmålet er om de nye fodboldstøvler for alvor kan realisere Neymar's gyldne drøm om at føre sit land til guldet, som hans idoler og forfædre har gjort det fem gange før.

Køb de nye Hypervenom SE Guld kan allerede i dag - kun 1.619

ALT_TAG

Nike har i dag løftet sløret for deres nyeste variant fra Hypervenom kollektionen og den hylder en af de øjeblikkeligt største fodboldspillere, ikke bare i Brasilien, men i hele verden, Neymar Jr. Og som den guldfugl han er, er støvlerne inspireret af hans gyldne drøm om at blive Brasiliens nye fodboldhelt. Hvad synes du om de gyldne fodboldstøvler? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.