Unisport look of: Puma og Nike giver dig sommerstemning

Fodbold er ikke længere blot noget der foregår på banen. De fleste fodboldmærker har udviklet sig til at omfavne hele livsstilen omkring fodbold både på og udenfor græstæppet. Unisport look of er et ugentligt kig på den del af fodbold, der foregår når lysene er slukket og fansene er taget hjem.

Puma har lavet udstyr til fodbold lige så længe vi kan huske og i dag er Puma blandt de absolut mest populære mærker når det handler om fodboldstøvler og fodboldtrøjer. Men Puma er mindst lige så gode til at lave tøj, der både kan bruges i sports- og fritidssituatuioner. Det har de både bevist gennem deres mange års levetid, men også gennem de mange stjerner, som de har formået at få ind i deres familie - heriblandt Mario Balotelli.

Puma har altid været garant for kvalitetstøj og ikke mindst lækkert design. Og denne Track Top er en perfekt repræsentation af netop det. I en blanding af moderne og klassisk design har Puma skabt en tidløs Track Top udviklet med de bedste teknologier Puma kender til. Således er ydersiden lavet med bomuldsmateriale, mens indersiden er lavet i et blødt fleecemateriale, der dermed både holde dig varm og behagelig.

Find den lækre Track Top Seasonal Fleece fra Puma her- kun 539,-

En af Pumas kendetegn er at de ikke er bange for at gå mod strømmen når det kommer til design. Det er blandt andet kommet til udtryk gennem deres Puma Tricks kollektion, hvor deres to siloer evoPOWER og evoSPEED kommer i en pink højrestøvle og blå venstre. Men Pumas mod til at gå mod strømmen kan ikke kun ses ved deres fodboldstøvler. Også deres valg af repræsentanter er nøje udvalgt.

For eksempel kunne de nok ikke have valgt en bedre figur end selveste Super Mario, da de skulle ud og finde ambassadører. Og det er da også tydeligt at Puma er stolte af at have Balotelli i deres familie. De har nemlig blandt andet brugt ham i designet til en af deres t-shirts hvor Balotellis famøse Why always me? citat er blevet lånt og modificeret til Why always Puma?

Kan du ikke få nok af Puma? Find Balotelli trøjen her- kun 249,-

Også på sneaker fronten kan Puma noget og det beviser de med deres Nartia V2, som er en stilfuld modesko, der virkelig sørger for at give foden lidt af den kærlighed fødder har brug for. I stilsikre farver med et touch af orange giver skoen dig et sikkert alternativ på skohylden, mens det bløde EVA skum omkring midtersålen, sammne med den opgraderede EverRide på ydersålen gør skoen til et yderst komfortabel og slidstærk aternativ.

Find Pumas Narita V2 sneakers her- kun 639,-

Og mens vi hos Puma har fundet tøj frem til herren i huset, så er pigerne ej at forglemme. Og her har vi dykket ned i Nikes kollektioner for at finde noget lækkert træningstøj frem. I flotte feminine farver og dristigt design giver Nike således pigerne noget af det bedste sportstøj på markedet.

Nike er et af de mest populære sportsmærker verden over og med den popularitet følger naturligvis også et ansvar. Af samme grund ved vi så også at vi altid kan forvente det bedste fra dem, hvad enten det drejer sig om træningstrøjer, træningsbukser, løbesko eller naturligvis fodboldstøvler.

Og en af de ting Nike er særligt gode tid, er at kombinere sport og mode i et stykke tøj. For eksempel deres Tank Top og ikke mindst disse tights fra deres Pro Hyper-kollektion. Disse Hyperwarm er udviklet med deres Dri-Fit Max teknologi, der gør det yderst behageligt for hele kroppen at yde med høj puls da tøjet formår at bevare kroppens temperatur på et ydedygtigt niveau, samtidig med at tøjet holder sig tørt ved at lede sved og fugt væk fra huden.

Du kan finde Nikes Tank Top Blast Racerback Pink/Grå her- kun 199,-

Få også Pro Hyperwarm II Tights me futuristisk print her- kun 449,-

Også fødderne kan virkelig blive forkælet med Nikes Roshe Run kollektion, som virkelig har indvundet stor popularitet siden den blev præsenteret. Skoen er en perfekt kombination mellem en sports- og modesneaker og medbringer nogle ikoniske designelementer med sig, som virkelig giver muligheden for at kunne udtrykke sig gennem sine sko.

Find de fede Roshe Run Hyperfuse Sort/Blå/Grøn/Rød her- kun 719,-

Med VM i fuldt gang er det selvfølgelig svært at ignorere og vi har heller ikke kunnet holde os fra noget af det hotteste VM udstyr netop nu. Nikes Superfly har virkelig taget verden med storm og med blandt andre Cristiano Ronaldo i fodboldstøvlerne er det naturligvis et oplagt valg at have med i sine overvejelser, næste gang der skal shoppes fodboldstøvler. Også VM bolden, Brazuca, fortjener noget opmærksomhed. Den innovative bold har virkelig fået store roser med sig efter Adidas har brugt omkring 4 år på at udvikle den officielle VM bold og den har da også formået at levere flotte mål ved VM.

Du kan købe Mercurial Superfly Rød/Guld/Sort lige her- kun 2.099,-

Den populære Brazuca kan selvfølgelig også erhverves lige her- kun 699,-

Hvad enten du er dreng eller pige så viser 'Unisport look of' at der ikke er nogen som helst grund til at fortvivle. Der er masser af sommerstemning hos de mange sportsmærker og denne uges fokus er blot et lille udvalg af de mange muligheder du har. Men hvilket mærke er du mest til og hvorfor? Del din mening med os i kommentarfeltet herunder.