Unisport WebTV: Jakob og Joltter forudsiger USA mod Portugal

De to lande der møder hinanden i aftenens sene kamp, møder op med vidt forskellige udgangspunkter. USA kan med en sejr kvalificere sig videre fra gruppen, mens Portugal er tvunget til at få point på kontoen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om avancement. Jakob og Joltter har hevet deres Fifa spil frem og forsøger her at give deres kompetente bud på et resultat.

Fem gange har Portugal og USA mødt hinanden og kigger man på deres tidligere indbyrdes resultater, bliver vi nok ikke meget klogere. To sejre til hvert hold og en enkelt uafgjort sætter nemlig de to lande fuldstændig lige før aftenens sjette indbyrdes opgør. Den seneste og eneste gang de to lande har mødt hinanden i VM sammenhæng var i 2002, hvor USA løb med en sejr på 3-2.

Jakob og Joltter tager dog imidlertid ikke meget for tidligere statistikker. I stedet lader de deres Fifa-evner bestemme, hvordan Cristiano og Co. vil klare sig mod Team USA. Og der er efterhånden ved at tegne sig et mønster. Et mønster som indebærer at Joltter nok skal til at bruge lidt mere energi på at træne sit spil.

Det er ikke nogen hemmelighed at Joltter er stor CR7 fan og det kom derfor heller ikke som nogen overraskelse at Joltter valgte Portugal. Jakob tog altså de undertippede amerikanere, men det viste sig hurtigt at i et opgør mellem Jakob og Joltter, er det nok nærmere Joltters hold der er de undertippede.

I hvert fald tog Jakob hurtigt føringen og efter 1. halvleg var Jakob allerede foran med 3-1. Og selv om at Joltter nok løber med æren for kampens mest højtråbende fejring, så måtte Joltter 92 og Portugal se sig slået med 5-2 over Jakob og Team USA.

Et kompetent bud på et resultat? Det kan måske diskuteres. Men i hvert fald er der lagt op til et intenst og spændende opgør når USA og Portugal i nat møder hinanden for sjette gang i landenes historien. Cristiano og Co. har i den grad noget at revanchere fra den første kamps kollaps.

Men hvordan tror du resultatet ender? Og tror du at Cristiano for alvor kan melde sig ind ved VM mod USA? Del dit bud på et resultat i kommentarfeltet herunder.