Trusox sørger også for stjernerne under VM i Brasilien

De populære sokker fra Trusox har efterhånden eksisteret i godt 2 år. Det er første gang at spillere kan benytte sig af Trusox under en VM slutrunde og mens de til daglig har vænnet sig til at spille med Trusox i deres klubfarver, har stjernerne for en midlertidig stund skiftet over i deres lands Trusox farver. Vi har taget et kig på nogle af stjernernes Trusox ved VM.

Teknologien bag Trusox er sådan set ret simpel. Med hjælp fra nogle små gummi under foden, sikrer sokkerne at foden ikke ligger og skrider rundt i fodboldstøvlerne. Dermed skaber sokkerne en langt større stabilitet og øger dermed evnen til at accelerere i sine afsæt. Samtidig er teknologien udviklet for at reducere risikoen for at få vabler på fødderne. Et problem enhver fodboldspiller har kæmpet med på et eller andet tidspunkt i sin karriere.

Der gik da heller ikke lang tid før vi så nogle af de absolut største stjerner spille med Trusox. Særligt i Premier League gik det hurtigt med at sprede brugen af sokkerne og i dag har Trusox altså virkelig fået dannet sig et godt fundament, med spillere fra hele verden. Det har resulteret i et VM, med masser af eksponering til Trusox.

For med FIFA's strenge regler om spillertøjets ensformighed har Trusox sørget for at levere farver i alle nationernes farver. Blandt har både Van Persie og Arjen Robben nydt godt af at spille i deres Marineblå Trusox, der matcher til Hollands udebanedragt, som indtil nu har været den eneste dragt Holland har optrådt i ved VM.

Umiddelbart inden VM startede kunne Trusox annoncere at de havde lavet deres første officielle kontrakt med en af de verdens, hvis ikke den giftigste angriber i verden i øjeblikket, Luis Suarez. Luis Suarez har spillet i sine røde Trusox for Liverpool i noget tid efterhånden, men nu har han altså en underskrift på at få leveret sine Trusox direkte fra producenterne. De har derfor også sørget for at skifte hans røde Trusox ud med de sorte sokker, der matcher Uruguays sæt og som hjalp ham med at score to afgørende mål mod England.

Marcelo er endnu en af de spillere der har kastet deres kærlighed på de innovative Trusox. Og han har da også fået optrådt med sine hvid Trusox ved Brasiliens kampe. Dog ikke så stor en forandring fra hans dagligdag i Real Madrid. Til gengæld måtte Wilfried Bony gå over i en helt anden boldgade da han i Elfenbenskystens første kamp måtte iføre sig de orangefarvede Trusox. Det gjorde ham dog næppe det store, da han som bekendt hjalp Les Elephants til sejr med en enkelt scoring.

Clint Dempsey kan skrive sit navn på denne slutrundes hurtigste mål efter blot 30 sekunder. I den kamp måtte USA optræde i deres udebanesæt og det betød også at Dempsey skulle have sine røde Trusox frem fra skabet. Mon ikke at han har et par hvide klar til USA's opgør mod Portugal på søndag?

Trusox er dog ikke kun for markspillere. Det har Mexicos målmand Guillermo Ochoa bevist. Ochoa gjorde sig særligt bemærket efter han hjalp mexicanerne med at holde nullet mod brasilianerne i deres anden kamp ved VM. Her stod han en flot kamp, hvor han med flere afgørende redninger også blev kåret til kampens spiller.

¨

Du kan læse mere om de populære Trusox her

VM har virkelig understreget at Trusox er kommet for at blive. Nogle af de absolut største stjerner bærer Trusox og som vi kan se, vil farvevalget aldrig blive et problem for spillerne. Hvad synes du om Trusox og hvilke farver spiller du i?