Hummel præsenterer samarbejde med kult klubben FC St. Pauli

Siden de gode 80'ere har FC St. Pauli været kendt for at være kult klub ikke mindst med det karakteristiske flag med et dødningehovede i bedste pirat stil. Her til aften har FC St. Pauli så offentliggjort deres nye trøjer til næste sæson, som for første gang er blevet designet af hummel. Se de tre trøjer fra "kult" klubben her.

FC St. Pauli har ikke været i den bedste tyske Bundesliga siden 2011. Alligevel har klubben bygget et netværk af trofaste og loyale fans, der følger klubben ligegyldigt de sportslige præstationen. FC St. Paulis fans er på mange måder det, der får klubbens hjerte til at banke og derfor lå det meget naturligt for hummel at kigge den vej, da de skulle designe deres første sæt trøjer til klubben.

Forudbestil den nye FC St. Pauli hjemmebanetrøje nu - kun 499,-

Siden hummel satte Jason Lee, leder af sportsdesignerne i hummel Deutschland, til at lave FC St. Paulis trøjer, har han taget adskillige ture rundt i kvarteret, talt med folk og set en lang række videoer for virkelig at nå ind til kernen af klubbens historie og kultur. Han fandt hurtigt ud af, FC St. Pauli er meget mere end bare end fodboldklub. Det er et fællesskab, hvor man deler en fælles passion for sport og socialt engagement.

Forudbestil den nye FC St. Pauli udebanetrøje nu - kun 499,-

Således siger Jason Lee: "Temaet, som insporerede os til spilledragterne, var 'kvarterets helte'. De sociale komponenter er esentielle for begge mærker. Vi var klar over helt fra starten, at spilledragterne var mere end bare udstyr. De skulle genspejle livsstilen hos kvarterets helte - 'hidden heroes' som tager fat uden at gøre et stort nummer ud af det."

Temaet om de "skjulte helte" kommer således også til udtryk i det visuelle design, hvor hummel har leget med detaljerne på trøjen. F.eks. har de skjult stjerner og ikke mindst det karakteristiske dødningehovede under den klassiske polokrave på hjemmebanetrøjen. Ligeledes har de på 3. trøjen inkorporeret en "Glow in the dark" effekt, der giver et helt unikt element, til de ellers simple og stilrene trøjer.

Forudbestil den nye FC St. Pauli 3. trøje nu - kun 499,-

Det danske sportsmærke hummel kan både skrive det danske og franske landshold samt Real Madrid på CV'et. Nu er de stolte af at kunne præsenere et nyt samarbejde med kult klubben fra Tyskland FC St. Pauli. Hvad synes du om samarbejdet og, hvordan synes du at humme har klaret det med deres første levering af trøjer til FC St. Pauli?