Unisport butikken holder søndagsåbent frem til 31. august

Unisport er i VM og vi har ladet os rive lidt med af stemningen. Frem til slutningen af august måned holder Unisport shoppen i København således helt eksklusivt søndagsåbent, hver søndag fra 10-15. Så nu er der absolut ingen undskyldninger for at mangle det seneste fodboldudstyr, hvad enten det handler om VM trøjer, fodboldstøvler eller de nyeste klubtrøjer.

Unisport shoppen har ligget på Vesterbro lige siden den åbnede tilbage i 1995. Adresserne på Vesterbro har været forskellige, men siden 2006 har shoppen ligget fast placeret på sin adresse lige foran Tivoli på Vesterbrogade 4.

Selv om Unisport shoppen kun indeholder et mindre udvalg af de produkter Unisport tilbyder, så er dens popularitet ikke at betvivle og derfor imødekommer vi nu også de af vores brugere, der godt kunne tilbringe en søndag i ny og næ i Unisport shoppen.

Fra den 22. juni og frem til den 31. august 2014 vil du have muligheden for at shoppe dit fodboldgear i butikken på Vesterbrogade. Butikken vil have åbent fra 10-15, samme tider som om lørdagen. I shoppen har vi i øjeblikket et fornuftigt udvalg af VM trøjerne, ligesom du også har muligheden for at komme ind og prøve de mest aktuelle fodboldstøvler, som f.eks. Mercurial Superfly.

Hvis du før har stået og ønsket at Unisport shoppen også havde åbent om søndagen, så er det gået i opfyldelse nu. I hvert fald over sommeren. Så tag et smut forbi shoppen også på søndag og se om de ikke har noget af det fodbold gear du lige står og mangler.