World Cup with Unisport - vi genskaber Cahills vanvittige mål

I kampen mellem Holland og Australien gik alt som ventet for Holland, da Arjen Robben med et flot gennembrud fik bragt favoritterne foran. The Socceroos og Tim Cahill ville det dog anderledes, og Cahill smadrede Brazuca'en i kassen blot sekunder efter at bolden var givet op efter Hollands scoring. Det mål har vi forsøgt at genskabe.

Der er scoret mange flotte mål til VM 2014 i Brasilien, men en af de flotteste stod australske Tim Cahill for, da han han i sine Warrior Sports Superheat fodboldstøvler helflugtede Adidas Brazuca i kassen med en imponerende first-timer. Hollænderne kiggede på hinanden, men egentlig var det bare at kippe på hatten og anerkende, at Tim Cahill havde scoret et vanvittigt mål.

Repræsenter Australien med deres VM fodboldtrøje her - kun 599,- kr.

Vi kunne heller ikke helt få armene ned over den lille australiers mål, og helt i VM-ånden måtte vi straks ud og se om vi kunne genskabe den episke helflugter. Og lad os indrømme det med det samme - vi ramte den ikke helt lige så godt som Cahill, men kom relativt tæt på. Tæt nok, i alle fald, synes vi. Du kan se resultatet lige herover.

Vis støtten til Holland - køb din landsholdstrøje lige her - kun 599,- kr.

Holland kom sig dog over den vilde scoring af Tim Cahill og endte med at vinde kampen med 3-2, men højdepunktet for os kom altså, da Australien fik udlignet Robbens scoring. Det var desværre ikke nok for The Socceroos, som er ude af VM grundet nederlaget.

ALT_TAG

Hvad synes du om Cahills scoring i går mod Holland - og kunne vores genskabelse gøre målet ære? Del meget gerne dine tanker med os i kommentarfeltet herunder, Facebook, Twitter og Instagram.