Unisport WebTV: Joltter interviewer Pete Hoppins om Nike F.C.

Hvordan kan man blive optaget i Nike F.C.? Faktisk er det ikke lige så svært som, man måske går og tror. I hvert fald ikke hvis man skal følge Nikes Pete Hoppins' råd. Se med her og find ud af, hvordan du kan slutte dig til Nike F.C.

Nike F.C. er en klub der bringer to verdener sammen i en stilfuld og modebevidst tøjkollektion. På den ene sider hylder den fodbolden, der for spiller en helt central rolle for Nikes eksistens og på den anden side dyrker den sporten og moden, som en livsstil. Fundamentet blev grundlagt hele 20 år tilbage under VM i USA, hvor 10 spillere i finalen mellem Italien og Brasilien optrådte med Nike Tiempo Premier.

Du kan tage et kig på hele Nike F.C. kollektionen lige her

Nike F.C. er altså en repræsentation af en lang række fodboldspillere, der både på og udenfor banen ikke går på kompromis med deres stil og som ikke er bange for at vise deres personlighed frem. Her indgår legender som Ronaldo, Figo og Cannavaro, mens nutidige spillere som Neymar og Prince-Boateng fører arven viderer i dag.

Det betyder dog ikke at klubben på nogen måde er eksklusiv kun for legender og topatleter. Nike F.C. fejrer alle fodboldspillere, der også sætter pris på stilfuldt tøj, som ikke direkte har noget med fodbold at gøre.

Du kan tage et kig på hele Nike F.C. kollektionen lige her

Denne første officielle kollektion fra Nike F.C. er hovedsageligt lavet med Guld, Sort og Hvid. Guld står for sejr og navnet Nike stammer oprindeligt fra den græske mytologi og var sejrens gudinde, så det syntes som et helt naturligt match at lave den første kollektion med Guld. Endnu mere også nu hvor VM er over os og VM trofæet er lavet i guld.

Design Director Pete Hoppins understreger dog at Nike har langt mere i ærmet til de kommende Nike F.C. kollektioner, der også vil komme i flere farver. Og det vil blive spændende at se, hvordan designet udvikler sig inden for de kommende år.

Og så var der lige spørgsmålet om, hvordan man egentlig bliver medlem af Nike F.C. Ja, ifølge Pete Hoppins skal du bare købe en Nike F.C. t-shirt.

Gå ind og anskaf dig adgangsbilletten til Nike F.C. her

Er du lige så vild for at blive indlemmet i Nike F.C. som Joltter er, så er der faktisk ikke så lang vej til klubben. Faktisk skal du bare begynde at gå i det stilfulde og modebevidste tøj, ligesom Neymar, Wilshere og mange andre af Nikes fodboldstjerner allerede gør. Hvad synes du om Nikes tøjkollektion fra Nike F.C.?