Nike hylder Magista med kollektion af ikoniske sneakers

Det er de færreste der ikke har en holdning til Nikes nyeste fodboldstøvler, Magista Obra og Superfly IV. Både funktionelt og æstetisk har Nike nemlig rykket grænserne for, hvad en fodboldstøvle er. Men det stopper ikke her. For Nike er meget mere end et fodbold brand. Vi tager her et kig på deres mest ikoniske sneakers fra Magista kollektionen.

Nike har designet landsholdstrøjerne for 10 af de 32 deltagende nationer ved VM. Det medfører også en vis form for ansvar, for det er ikke kun på fodboldbanen at spillerne har brug for tøj. Det har Nike heldigvis også tænkt på, for med deres eksklusive klub Nike F.C. er der rig mulighed for at iføre sig tøj der både er stilfuldt og af høj kvalitet.

Find noget af sommerens hotteste tøj fra Nike her

Som tilbehør til det lækre tøj, der også har fundet inspiration fra de brasilianske farver, har Nike også designet en kollektion med deres ikoniske sneakers', som er inspireret af deres nye fodboldstøvle Magista Obra. Magista Obra overraskede alt og alle da den blev præsenteret i starten af marts måned. Den kom nemlig med en overdel i Flyknit og en helt ny-designet ankelsok. Men også det visuelle udtryk var stærkt gennemtrængende og utraditionelt i forhold til, hvad man havde set før.

Med Magista som inspirationskilde præsenterede Nike for nyligt deres Championship Pack bestående af en Nike Free Flyknit Chukka, Nike Air Max 1, Nike Roshe Run HYP, Nike Air Max 90 Jacquard og Nike Tiempo '94. De fem sko repræsenterer nogle af Nikes mest ikoniske og stilfulde kollektioner inden for deres skosamlinger.

Nike Free Flyknit Chukka er integrerer den barfodslignende oplevelse som Flyknit teknologien tilbyder, og der altså som bekendt også er brugt i Magista. Samtidig er Nikes Flywire tilføjet for at yde optimal komfort og støtte, som vi også kender det fra Superfly fodboldstøvlerne. Sålen er udviklet med samme materialer som Nike Free OG og Breathe. Dermed er Nike Free Flyknit Chukka på mange måder en sammensmeltning af mange forskellige sko og fodboldstøvler. Denne model kommer samtidig i nogle skarpe grønne og gule farver, der dermed også leder tankerne over på Magista Obra.

Gå ind og køb Nike Free Flyknit Chukka her- kun 1.599,-

Den 26. marts 1987 blev verden præsenteret for Air Max revolutionen. Den luftige sål blev udviklet for at yde optimal stødabsorbering og komfort. Og Nike fandt virkelig frem til guldet med denne sål. For siden den første Air Max 1 har skoen været iblandt en af de mest populære løbe/modesko i verden. Det ville da derfor også være alt andet end retfærdigt, hvis ikke denne model udgjorde en del af Magista kollektionen. Og i bedste Magista stil kommer denne Air Max 1 også i et gennemtrængende design i Neon.

Gå ind og køb Nike Air Max Premium QS her- kun 1.199,-

Roshe Run har slet ikke en lige så lang og flot historie som Air Max kollektionen. Til gengæld kan den prale af at være en af Nikes nyeste og absolut mest populære sneakers. Skoens enkle mesh-overdel og enkelt-lags phylon ydersål fungerer næsten som et kanvas for Nikes designere med uendelige visuelle muligheder. Denne specifikke Roshe Run HYP er også udviklet med Nikes Hyperfuse konstruktion, hvilket skaber forbedret holdbarhed og støtte.

Gå ind og køb Nike Roshe Run Hyperfuse QS her- kun 949,-

Når det kommer til Nike fodboldstøvler, så er Tiempo kollektionen nok en af de, hvis ikke den, vigtigste silo. Nike Tiempo '94 er derfor også uundgåelig i denne Magista kollektion. Denne model kommer da også i alle de velkendte elementer der gør skoen særligt karakteristisk. Overdelen er f.eks. lavet i blødt læder prydet med syninger i samme stil som Tiempo fodboldstøvlen. Også den store pløs bidrager til det karakteristiske design. Denne model er lavet i en skarp lyseblå, hvor Nike swooshet har lånt den gule Magista farve.

Gå ind og køb Nike Tiempo '94 Mid QS her- kun 1.199,-

Nikes Air Max 90 Jacquard er udviklet med den specifikke syningsteknik, der giver andre muligheder til både det visuelle og funktionelle udtryk. F.eks er overdelen lavet af et tyndt mesh-materiale, der giver skoen høj åndbarhed og ikke mindst en luftig og letvægtig følelse. Ligesom alle andre modeller i Magista kollektionen, har denne Air Max 90 Jacquard også hentet visuel inspiration fra Magista Obra og den efterhånden velkendte Neon farve pryder derfor også denne Air Max model.

Gå ind og køb Nike Air Max 90 Jacquard Premium her- kun 949,-

Den nye Magista kollektion kommer i et væld af farver og lægger i den grad op til et mye sneaker-sommerkøb. De fem sneakers udgør nogle af Nikes mest ikoniske sko i deres kollektion. Hvilken af dem sneakers er du mest til?