Unisport WebTV: Magista og Superfly i en Crossbar Challenge

Jakob og Joltter er i udfordringshumør og mens VM brager derudaf, så har vores to WebTV værter tager Magista og Superfly på fødderne for at gå head to head i en overligger konkurrence. Hvem kan ramme overliggeren flest gange: Nikes Magista Obra eller Mercurial Superfly IV?

Sidst de stod over for hinanden i en lignende konkurrence løb Jakob med sejren. Det betød at Joltter skamfuldt måtte bære rundt på den ikke så prestigefyldte "Challenge Loser" t-shirt. Som Holland fik deres revanche mod Spanien ved dette års VM kunne Joltter endelig sætte Jakob på plads og få den revanche han har længtes efter.

Reglerne er klare: 5 skud til de to kompetanter - den der rammer overliggeren flest gange kunne kalde sig den nye "Overligger mester", mens "Challenge Loser" trøjen ligger og venter på taberen. Men rent ud sagt, så må vi nok erkende at både Jakob og Joltter fortjener trøjen, for imponerende var nok det sidste ord vi skal bruge om deres præstationer.

1-0 endte konkurrencen, med Jakob og Superfly som vinder. Inden det sidste spark stod det ellers stadig 0-0, men med et sidste lucky-punch kunne Jakob igen sende Joltter i skammekrogen med den trøje han efterhånden må siges at have taget patent på.

De to værter er dog ikke færdige med at udfordre hinanden og de har helt sikkert mere i ærmet til os under VM slutrunden. Men har du nogle forslag til, hvad de kan begive sig ud i? Hop ind på vores YouTube side og skrive dine forslag til, hvilke konkurrencer Jakob og Joltter skal udfordre hinanden i.

ALT_TAG

Vores to WebTV værter plejer at være rimelig kompetente fodboldspillere, men i dagens "Crossbar Challenge" må de nok erkende at de ikke ramte dagen. Hvilke udfordringer så du gerne de to værter gå i krig med under VM?