Nike giver Mercurial Lite benskinner en opdatering

Hos Nike går de meget op i aldrig at være tilfreds med status quo. Selv om Nike selv mener at de tilbyder de bedste produkter på markedet, så betyder det ikke at ikke udvikler sig. For kort tid siden kunne de præsentere en højst innovativ ny udgave af deres Mercurial Lite benskinne: Mercurial FlyLite Guard. Nu er de klar med en ny innovativ og opdateret udgave af den populære Mercurial Lite benskinne.

I takt med at spillet bliver hurtigere, må vi nok også erkende at det bliver mere hårdtslående og aggressivt. Denne kombination skaber en efterspørgsel af fodboldsudstyr, der kan imødekomme begge facetter af spillet. Her tager fodboldstøvler og tøj utrolig meget opmærksomhed, da det jo ligesom er det mest synlige. Men en ting der også kræver stor årvågenhed er benskinner.

Find de nye Mercurial Lite benskinner i Sort/Neon lige her - kun 199,-

Uden benskinner ville vi nok opleve langt flere skader end vi det er tilfældet. Paradokset med benskinner er at mange fodboldspillere, mere betragter som en distrahering end et hjælpemiddel. Særligt de teknisk begavede fodboldspillere, ville nok helst foretrække at spille fodbold uden benskinner. Det har sat Nike på en opgave om at lave en benskinne, der generer mindst muligt, samtidig med at de ikke går på kompromis med dens funktion.

Resultatet er Mercurial Lite. En benskinne der er lavet med beskyttende materialer, samtidig med at de føles så lette at man knap bemærker dens tilstedeværelse på benskinnen. Det har gjort kollektion særligt populær hos mange fodboldspillere og de mange farvekombinationer har gjort dem endnu mere trendy, da man dermed kan matche sine benskinner med farven på sine fodboldstøvler. Denne nyeste model er således lavet i farverne der matcher to af Nikes nyeste fodboldstøvler, nemlig Magista Obra og Tiempo Legend V.

Find de nye Mercurial Lite benskinner i Sort/Neon lige her - kun 199,-

Nu har Nike så opdateret deres Mercurial Lite benskinner, så den i endnu større grad opfylder kravet om komfort og beskyttelse på samme tid. Benskinnen er stadig lavet med det velkendte K-resin, som er et letvægtsmateriale med en hård ydre skal der beskytter spilleren mod hårde slag. Der hvor det innovative til gengæld kommer til sin ret er på indersiden af benskinnen.

Her har Nike nemlig skiftet den glatte overflade ud med en 3D tekstur, som giver en anderledes bumpet overflade. Det skaber en bedre luftdistribution i benskinnen og øger dermed komforten. Det har dog også en anden funktion. Den bumpede struktur gør også at salgenes kraft fordeles ud over hele skinnen og det gør dermed ikke nær så ondt at blive sparket.

Find de nye Mercurial Lite benskinner i Sort/Neon lige her - kun 199,-

Denne nye benskinne danner altså grundlaget for en ny generation af Mercurial Lite benskinner og sammen med Mercurial FlyLite Guard repræsenterer de nye innovative tiltag inden for et område, der ellers ikke altid er det første man tænker på. Hvad synes du om de nye Mercurial Lite benskinner? Lyder det som noget for dig?