VM 2014 madness: De 10 bedste VM inspirerede reklamefilm

Vanen tro har VM i Brasilien ført en lang række sjove, fede og episke reklamefilm med sig. Hvad enten det er for fodboldrelaterede produkter, mad, biler eller noget helt fjerde, så er VM altid et perfekt emne for reklamebranchens kreativitet. Vi har samlet en liste i vilkårlig rækkefølge med 10 af de mest bemærkelsesværdige reklamer i forbindelse med årets VM slutrunde. Se med her og fortæl os om du er enig.

1. Nike - The Last Game Nike har været i fuld fokus op mod VM og deres begejstring over at VM skulle afholdes i Brasilien i år har ikke været svær at spore. Deres Risk Everything kampagne har resulteret i en række reklamefilm, som kulminerede med The Last Game. En fem og et halvt lang animeret reklamefilm, med Ronaldo, Neymar, Rooney, Zlatan og mange flere i hovederollerne. Det er de færreste reklamefilm, der rent faktisk får en til at ville ønske mere, men med The Last Game håber man lidt at der kommer en 2'er.

2. Adidas - House Match Selvom VM bærer rundt på en lang række af absolutte superstjerner, så kan man ikke undgå at savne et par stjerner. Og det gælder da både gamle, som nye. Hjemme hos Beckham kan de dog sagtens få tiden til at gå. I hvert fald ser det ud til at Zidane, Bale og Lucas Moura, sammen med Beckham hygger sig rigtig meget med at spille Fifa og ikke mindst smadre hele Beckingham Palace.

3. Puma - Nature of Believing Pumas budskab om at tro på sig selv er blevet synonym med de noget utraditionelle Puma Tricks fodboldstøvler. I denne reklamefilm har Puma samlet nogle af de stjerner, der bedst repræsenterer budskabet. Mens reklamen ikke er nær så episk som nogle af de andre VM reklamer, så har Puma taget Balotelli med og det er vel i sig selv episk nok.

4. McDonalds - GOL! Fifa World Cup - Brasil 2014 Fodbold er en sport man elsker fordi den indeholder så mange forskellige facetter. Skønhed, spænding, intensitet og meget mere. Men hvordan kommer kærligheden til sporten til udtryk, hvis vi tager bolden med os udenfor banen og ud i dagligdagen? Det har McDonalds forsøgt at illustrere med denne reklame, hvor en række "almindelige" borger viser deres evner med fodbolden frem. Hvilke smarte tricks har du i ærmet udenfor på banen?

5. Nissin - Cup Noodles Det er ikke hver dag at man støder ind på en vaskeægte Samurai og så endda i fuld udrustning. Det er måske lige præcis aldrig at man støder ind på en vaskeægte samurai i fuld udtrustning, der kan lave flere lækkerier med en fodbold en man selv kan. Derfor ser det da også ekstra svedigt ud i Nissins reklame for Cup Noodles, hvor de har lavet netop denne kombination.

6. Pepsi Max - The Unbelievable Game Nogle mennesker er bare født med en eller anden overnaturlig evne til at mestre kunsten til at kontrollere en bold. De mennesker har Pepsi fundet i denne reklame, der repræsenterer Unbelievable kampagnen. På en særligt udviklet oppustelig 5-a-side bane viser disse boldkunstnere deres evner frem og det kommer der nogle rimelig imponerende lækkerier ud af.

7. Visa - Everyone is Welcome Siden 1930 har VM i fodbold knust millioner af menneskers hjerter. Det har efterladt dybe sår, som nationer ikke bare lige sådan kan komme af med. Men det er blandt andet også det der før sporten og ikke mindst lige præcis denne turnering så fantastisk. Man går ind i det med liv og sjæl med risiko for at blive såret. I Brasilien har de lidt før, men i år tager de imod hele verden med åbne arme, også dem som har givet dem dybe sår.

8. TAM - 2014 FIFA World Cup Commercial Med Brasilien på hjemmebane frygter de fleste at deres hjemmebanefordel bliver for stærk til at slå. Derfor vil de fleste gøre, hvad som helst for at forhindre de store stjerner om at nå frem til Brasiliansk jord. Det brasiliansk flyselskab TAM forsikrer dog om at de nok skal få Thiago Silva, Marcelo og Co. sikkert hjem i tid til at bringe trofæet hjem til Brasilien igen.

9. KIA - Adriana Lima Brings Futbol to a Sports Bar Mænd kan lide sport og biler og kvinder går op i sminke og mode. Det siger fordommen i hvert fald. Men hvis du er kvinde, fra Brasilien og topmodel, så går man op i fodbold. Det siger KIA i hvert fald. Med Adriana Lima i hovedrollen forsøger KIA i hvert fald om at konvertere alle til fodboldfans, i det mindste bare for en måned. Og vi må nok at erkende, at vi blev en lille smule mere forelsket i fodbold efter vi så reklamen. Vi ved ikke helt hvorfor.......

10. Beats by Dre - The Game Before The Game Reklamen fra Beats by Dre bliver af mange betragtet som en af de mest episke og fantastiske reklamefilm i meget lang tid. Reklamen varer fem minutter og starter med en telefonsamtale mellem Neymar Jr. og hans far. Intensiteten er ikke til at tage fejl af og med stjerner som blandt andre Luis Suarez, Cesc Fabregas, Lil' Wayne og LeBron James og musik fra Jay-Z, har Beats by Dre da heller ikke holdt tilbage med noget som helst. Den giver lidt kuldegysninger.

ALT_TAG

Ovenstående 10 reklamefilm er et bud på 10 af de bedste VM inspirerede reklamer. Men der er en lang liste derude og måske har du et forslag til andre reklamer der overgår nogle af ovenstående. Lad høre om du har nogle bedre bud.