VM recap: Udstyret der har lavet overskrifterne indtil videre

Mandag betyder afslutningen på sidste uge og starten på en ny. I sidste startede VM, så derfor er det også oplagt at bruge denne mandag på at samle op på nogle af sidste uges største begivenheder. Vi sætter naturligvis af, hvor det hele begyndte med åbningskampen ved VM mellem Brasilien og Kroatien.

Det pres der ligger på Neymar Jr.'s skuldre ved denne VM slutrunde syntes næsten at være uretfærdigt. Men en mand der virker til at tage det helt afslappet er manden i centrum selv - Neymar. Og det er jo meget heldigt for Brasilien, for hvis han kan bære forventningernes pres så virker det til at Brasilien nok skal klare sig fint. I hvert fald lukkede han munden på alle skeptikere da han i åbningskampen var med til at sikre Brasilien en sejr på 3-1 med to mål. Og mon ikke at dette bare var starten på et storartet Neymar-show? I hvert fald vil vi gerne benytte lejlighden til at udlodde en brasiliansk landsholdstrøje med Neymar Jr.'s navn på trøjen til den der kan give det bedste argument på, hvorfor lige han/hun fortjener at få den trøje. Så hop ind på vores Youtube kanal under ovenstående videos kommentarfelt og GO NUTS!

Støt Brasilien ved at købe deres landsholdstrøje lige her - kun 599,-

Knap havde vi fået armene ned over Brasiliens åbningssejr og ikke mindst brokket os over den noget kontroversielle dommerpræstation, før Holland i den grad fik verdens fodboldtilhængere til at snakke. I gentagelsen af VM finalen fra 2010 fik Holland den revanche de har gået og ventet på i 4 år efter at de tog al form for elegance fra Spaniens landshold med en destruerende sejr på 5-1. Det var nok de færreste, der havde forudset den udvikling på kampen, men med særligt Van Persie og Robben (der tilsynladende havde fået de helt rigtige Trusox på) i hopla, indledte hollænderne dette VM med at understrege over for alle at Holland i den grad skal betragtes som en seriøs VM kandidat.

Find Hollands hjemme- og udebanetrøjer lige her - kun 599,-

Tredjedagen bød blandt andet på endnu et opgør mellem to af VM's største nationer nemlig Italien og England. Før den kamp skulle Uruguay og Costa Rica lige åbne gruppen med deres indbyrdes opgør. Og mens de fleste nok havde ventet en sikker sejr til sidste VM's nummer 4, så tog Costa Rica fusen på alle og vandt deres første kamp ved VM med hele 3-1. En af kampens helt store oplevelser var Joel Campbell, der blandt andet gjorde sig bemærket med landets første scoring. Men udover sin flotte præstation og scoring, så sender Campbell nok opfinderen af benskinnen en kærlig tanke. For uden sine benskinner havde Maxi Pereiras vanvidstackling nok gjort en del mere skade på ham, end det var tilfældet. Men ikke desto mindre. Costa Rica har meldt sig ind i VM og det skal blive spændende at se, hvordan de Røde og Blå farver klarer sig i de næste par kampe.

Støt Campbell og Costa med deres hjemmebanetrøje - kun 599,-

Og ja, så var der jo det helt store opgør, som mange havde set frem til. England med Rooeny og Sturridge på toppen mod Pirlo's tropper med Super Mario i hopla. Og hopla var lige præcis hvad Balotelli var, da han headede italinenerne i front med det mål, der i sidste ende blev det kampafgørende. Med 2-1 til Italien sikrede Balotelli og hans evoPOWER at Gli Azurri kom perfekt fra land. Til gengæld står England over for en alt eller intet kamp mod Uruguay, som til gengæld også er tvunget til sejr, hvis de skal have et optimalt udgangspunkt når de skal møde Italien i sidste kamp.

Du kan støtte Gli Azurri med deres landsholdstrøje her - kun 499,-

Gør som Balotelli og få de lækre evoPOWER Tricks - kun 1.359,-

I går blev det så Frankrig og Argentinas tur til at træde ind i VM karusellen og her formåede Frankrig at slette de grimmer minder fra VM i Sydafrika. Med 3-0 satte franskmændende og i særdeleshed Karim Benzema, Honduras på plads. Særligt kom Brazuca og den nye målteknologi i fokus, da den for første gang kom til sin ret, da dommeren med hjælp fra den smarte målteknologi kunne give Frankrig deres tredje mål på retmæssig vis. Jakob og Joltter er lidt uenige om konceptet med målteknologien - men hvad synes du egentlig om det?

Er Frankrig din favorit ved VM i år? Så støt dem med deres VM trøje her - kun 599,-

I nat skulle Argentina så i ilden og det var ikke mindst med deres egen lille troldmand Lionel Messi. Forventningerne til at Messi kan gøre store ting ved sin 3. VM slutrunde er kolossale, ikke mindst blandt Argentinas eget folk. Og selv om Messi ikke decideret spillet op til det umenneskelige niveau, som vi ved han kan, så fik han da alligevel scoret et mål og det var tydeligt at se, hvor meget det betød for ham. Nu er han i hvert fald i gang og mon ikke at vi ser en lidt mindre nervøs og mere løssluppen troldmand ved Argentinas næste kamp?

Hvis du holder med Argentina kan du få deres VM trøje lige her. - kun 549,-

Den første runde ved VM er nået lidt over halvvejs, men vi har absolut ikke manglet begivenheder at vælge mellem efter de første 4 dage. Vi har valgt nogle stykker ud, men hvad har egentlig været dit absolutte favoritøjeblik indtil videre? Del det med os i kommentarfeltet herund.