Unisport look of: Portugal er klar til VM

I aften går det løs mellem Tyskland og Portugal. For et par episoder siden satte Unisport look of fokus på Tyskland og i dag zoomer vi ind på Portugal, som lægger alle deres forventninger over på verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo. Det er blevet tid til Unisport look of: Portugal.

En af de nationer Nike er allermest stolte af at repræsentere er Portugal. Samarbejdet mellem de to har stået på siden 1997 og tidligere i år kunne de offentliggøre en forlængelse af det samarbejde frem til 2018. Med en tidligere legende som Figo og nuværende ikon Cristiano Ronaldo i familien har Nike da også al mulig grund til at være særligt stolte af kunne sætte deres swoosh på brystet.

Portugals seneste landsholdstrøje blev designet i et forsøg på at fremhæve den del af den portugisiske kultur, repræsenterer et stærkt modebevidst og stilfuldt øje. De stribede farver på tværs af trøjen, bryder således med traditionerne og giver lidt vovet udseende, der til gengæld går lige i spænd med Cristianos egen fokus på moden.

Støt Portugal med deres stilfulde landsholdstrøje her - kun 599,-

Du kan også finde de tilhørende shorts her - kun 299,-

Farven er naturligvis bevaret i den karakteristiske rød, dog med to nuancer, en rød og en mørkere rød. Med de meget unikke farver, har Portugal automatisk også fået et design der er stilfuldt. Det har Nike også udnyttet til at lave en lækker Track Top, som spillerne kan bruge under opvarmninge. Med PORTUGAL skrevet over ryggen i de grønne farver fra flaget, er der et godt grundlag for at vise stoltheden over for sin nation frem.

Hvis du også vil have den lækre N98 Track Top kan du få den her - kun 629,-

Nike samarbejde tæt med CR7 da den nye Mercurial Superfly skulle udvikles, men om de også havde Portugal i tankerne da det kom til designet ved vi ikke. Men i hvert fald kommer den nye Superfly i en skarp rød farve, som nærmest fuldender den portugisiske nationaldragt til perfektion. Perfektionen kommer dog først lige i det øjeblik at et par Trusox i Bordeaux bliver tilføjet.

De populære Trusox kan du også finde her i Bordeaux - kun 249,-

Under alle omstændigheder er Superfly resultatet af en lang proces i samarbejde med en række topspillere. Fodboldstøvlen er først og fremmest lavet for den eksplosive spiller, der i en løbeduel får sin modspiller til at stå stille. Det er gjort ved en række forskellige tiltag. Men først og fremmest gør ydersålen, der er lavet af et to-lags carbon fibre, at man får et ultra responsivt og energifyldt afsæt fra jorden. Den nye knopkonfiguration hjælper til her, ved at sikre et fast afsæt fra jorden så accelerationen øges optimalt.

Bliv lige så eksplosiv som CR7 med de nye Nike Mercurial Superfly - kun 2.099,-

Der er ikke længe til at CR7 og Portugal gør deres entré ved VM og det skal blive spændende at se, hvor meget de kan drille de tyske kæmper. Der er under alle omstændigheder lagt op til et spændende opgør. Men hvem synes du i første omgang vinder kampen om landsholdstrøjerne? Portugal eller Tyskland?