Nike Genealogy of Innovation - se alle Nikes fodboldstøvler

Nike har åbnet dørene for en ny online-oplevelse, som de kalder Nike Genealogy of Innovation - på dansk Innovationens Stamtræ - hvor du kan følge udviklingen lige fra den første fodboldstøvle i 1971. Læs mere her.

Innovation er en del af Nikes DNA, og siden det amerikanske firma blev grundlagt har de stået for hele tiden at skubbe grænser - både inden for løbesport, atletik, basketball og heldigvis også fodbold.

Besøg Nike Genealogy of Innovation lige her.

I Genealogy of Innovation kan du komme helt ind bag de mange innovationer for at se, hvordan udviklingen egentlig er foregået - og hvordan Nikes innovationer på forskellige områder og i forskellige sportsgrene har haft indflydelse på andre områder. Nikes seneste innovationer har derfor generne fra nogle af de første fodboldstøvler, der så dagens lys i 1971 - The Nike.

Her kan man se hvordan den første Nike Aqua Sock fra 1987 for alvor grundlagde ideen om Dynamic Fit, som vi ser i dag for alvor spille ind på Nike Magista Obra. Vi kan også se, hvordan letvægtsteknologier, Flywire, Flyknit og mange andre banebrydende innovationer fra ander sportsgrene fandt deres vej til fodbold. Og nå ja, så er det bare fedt at kunne gennemgå samtlige fodboldstøvler, Nike nogensinde har lavet.

Du kan besøge Nike Genealogy of Innovation lige her og se alle Nike fodboldstøvler gennem tiden.

Hvad synes du om udviklingen af fodboldstøvler fra The Nike i 1971 og til Nike Magista Obra her i 2014 - og hvilken Nike fodboldstøvle er din favorit gennem tiden? Del meget gerne dine tanker med os herunder.