Adidas Wake Up Call - all in til VM for Lionel Messi & Co.

På den allerstørste scene - VM 2014 i Brasilien - handler det om en ting; at vinde for enhver pris. Det er all in, og netop det kommunikerer Adidas i deres VM film, der nu også er kommet i en lang udgave.

Tidligere så vi, hvordan Lionel Messi drømte om sine modspilleres forberedelser til VM, og nu vågner den argentinske stjerne så - og skriver rundt til Luis Suarez, David Villa, Bastian Schweinsteiger og Dani Alves hvad de har gang i - que pasa?

Bliv klar til kamp med Adidas Battle Pack VM fodboldstøvler lige her.

De svarer alle, at der ikke sker det store, men de er alle sammen i gang med at forberede sig til VM med frisparks- eller styrketræning. Van Persie sparker helflugtere, mens Schweinsteiger træner sin præcision i en tysk, sneklædt skov. Sådan kan man selvfølgelig også gøre...

På vej til kamp følger vi Messis modtagelse i Braslien, hvor man ser fansenes reaktioner på ham og det store pres, der hviler på hans skuldre.

ALT_TAG

Alle Adidas' stjerner spiller i de ikoniske Battle Pack fodboldstøvler, som er malet med sort/hvid krigsmaling på samme måde som de indfødte stammer i Amazon-junglen. VM handler om at vinde - og for at vinde skal man satse alt. Hvorda Messi, Alves, Schweinsteiger, Villa, Özil & Co. gør det, kan du se herover. Og nå ja, er der nogle der kan forklare os hvorfor Messi har sin telefon med på banen?

ALT_TAG

Hvad synes du om Adidas' nye VM-film, og hvordan sørger du for at kunne give alt, når du er på banen? Del meget gerne dine kampritualer med os i boksen lige herunder.