Nike er på forkant med Brasiliens vejrforhold under VM

Efter blot fire kampe er der i den grad sat gang i VM festen. Neymar Jr. levede i første omgang op til de store forventninger med to mål og Holland fik sin revanche mod Spanien i en sand massakre. Vi er også allerede blevet præsenteret for de skiftende vejrforhold i Brasilien og det har fået os til at tage et kig på noget af det udstyr, der hjælper spillerne på vej.

To af Nikes absolut største nationer ved VM har allerede været i aktion. Vi taler naturligvis her om Brasilien og Holland og de har i den grad formået at lægge optimalt fra land med sejre på 3-1 og 5-1. En af grundende til at disse to lande, samt de resterende lande der spiller med Nikes swoosh på brystet, er særligt tilfredse med at være i Nikes familie er muligheden for at kunne spille i det teknologisk innovative og populære baselayer.

Find en lang række af Nikes baselayer her

Baselayer har gennem de seneste år opbygget stor popularitet blandt de professionelle spillere. Tøjet bruges inden under spillertøjet og er udviklet til at få kroppens muskler til at kunne arbejde optimalt under forskellige vejrforhold. Udviklet med Nikes innovative Dri-FIT teknologi bliver bevarer tøjet en lav vægt og det helt tætte, elastiske fit giver en stor komfort.

Du kan finde Nikes Hypercool i nogle af VM landenes farver her

De skiftende vejrforhold i Brasilien gør at spillernes kropstemperaturer hurtigt kan skifte og derfor udgør baselayer noget helt centralt udstyr under VM. Nike har da også dækket deres spillere ind med både kort- og langærmede trøjer, shorts og ikke mindst nogle recovery tights, som er udviklet til spillerne umiddelbart efter kampene, så musklerne kan få lov til at restituere på bedst vis.

Få også de populære Hyperstrong i VM landenes farver her

De smarte tights er resultatet af Nikes egen forskning, der viste at restitueringsfasen er en mindst lige så vigtigt del af en sportsatlets form, som opvarmningsfasen. Således er tightsne designet med et gitter-lignende mønster, der giver en smidig overgang hele vejen ned til anklen, hvor tightsne sidder alletættest. Det er nemlig her at her at musklerne har tendens til at hæve sig mest. Det tætte fit yder således en form for kompression, der hjælper musklernes hævelser til at falde under den rette temperatur i god tid.

Vil du også have de smarte Recovery Hypertights kan du finde dem her

Fordi at baselayer er blevet så vigtig for fodboldspillerne har Nike også udviklet det innovative tøj i de forskellige landes farver, således at Brasilien har fået en gul trøje, Holland en orange osv. Derfor leverer Nike heller ikke langærmede trøjer til VM spillerne, der i stedet kan iføre sig en langærmet baselayer i de rette nationale farver.

Neymar og resten af det brasilianske landshold kunne næppe have ønsket en bedre start på deres ved mod den sjette VM titel. Med Neymar som dobbelt målscorer og en sejr på 3-1 tog brasilianerne det første stik mod titlen. Nike har hjulpet Neymar og Co. på vej ved at give dem det teknologisk mest innovative tøj, så spillernes muskler kan yde på optimal vis. Hvad synes du om Nikes sammensætning af baselayer og ikke mindst de innovative recovery tights? Er de noget for dig?