World Cup with Unisport: England vs Italien afgøres med FIFA

VM 2014-feberen raser allerede, og når vi ikke ser selve kampene fra Brasilien, er vi stadig i en VM tankegang - og snakken går i dag heftigt på, hvem der vinder kampen mellem England og Italien i aften. Det besluttede Jakob og Joltter sig for at afgøre én gang for alle. Med en FIFA14-kamp, naturligvis.

Vi elsker fodbold, og kan simpelthen ikke lade være med at snakke VM 2014 i Brasilien. Hvem bliver topscorer, hvem løfter trofæet, og hvem vinder aftenens kamp mellem England og Italien? I første afsnit af World Cup with Unisport forudsagde Jakob og Joltter, at Brasilien vs Kroatien ville ende uafgjort, men fik som bekendt ikke ret. Og det vil de lave om på!

Vis din støtte til England - få din trøje lige her - kun 599,- kr.

Derfor har de sat sig for at gætte resultatet af aftenens brag mellem Three Lions og Gli Azzuri på en lidt anden facon; nemlig ved at spille FIFA World Cup på Xbox 360. OK, OK, det er måske ikke den mest videnskabelige måde at gøre det på, men hvis en blæksprutte kan afgøre tingene, kan to fodboldnørder og en Xbox vel også...

Vil du gerne heppe på Italien? Så kan du få deres VM fodboldtrøje lige her - kun 499,- kr.

I alle fald kan du se hvad der sker, når Joltter som England tager imod Jakob, der er Italien. Der er mål i massevis - måske også flere end der reelt set kommer i aften - og der er endda hele to hattrick at finde...

Lad os bare sige det sådan, at vi glæder os som små børn til kampen - uanset om der kommer 9 mål eller ej. Både England og Italien har forberedt sig længe på netop denne duel, og det bliver interessant at se om det bliver Balotelli i sine PUMA evoPOWER 1 Tricks eller Wayne Rooney i sine Nike Hypervenom Phantom Rød/Gul der bliver den store helt - eller en helt tredje.

ALT_TAG

Hvad er dit bud på kampens udfald mellem England og Italien - og ville du have givet d'herrer Joltter og Jakob høvl i FIFA? Giv os dine tanker i boksen herunder, Facebook, Twitter og Instagram.