Gerrard og De Rossi taler om VM 2014 og England - Italien

I aften går det løs mellem England og Italien, og i den forbindelse kan du høre lidt om hvad d'herrer Daniele de Rossi og Steven Gerrard tænker om at være til VM 2014 i Brasilien.

Når Daniele de Rossi og Steven Gerrard - formentlig - står over for hinanden på banen i aften bliver det begge to med Adidas' Battle Pack fodboldstøvler på fødderne. Og netop de to har Adidas fået sig en snak med inden den vigtige kamp i Gruppe D - og starter med Daniele De Rossi.

Du er formentlig en af de få spillere, der kan se tilbage på et VM, som dit hold vandt med en følelse af fortrydelse... Det er sandt. Jeg ser tilbage på 2006 og ønsker at det havde været anderledes. Frisparket jeg begik på Brian McBride var grimt, og jeg undskyldte til ham med det samme bagefter. Jeg fik en karantæne på fire kampe, og gik dermed glip af nogle store kampe for vores hold. Jeg vil altid fortryde det og ønske at jeg kunne skrue tiden tilbage og gøre det om. Jeg er sikker på at Brian ønsker det samme - men han tog imod min undskyldning og jeg betalte prisen.

Du var dog stadig en stor del af at Italien vandt VM, dog. Det må have været uforglemmeligt? Ja, i det mindste havde jeg ikke karantæne til finalen, det ville have været ubærligt. Jeg kom ind efter 60 minutter og spillede indtil slutningen af kampen og ekstratid med. Jeg vidste at jeg skulle sparke i straffesparkskonkurrencen, og jeg vidste at jeg allerede var lidt af en skurk for Italien med min udvisning. Heldgivis scorede jeg.

Driver det dig som spiller, at du gerne vil mærke trofæet igen i 2014 i Brasilien? Ja! Du for en sult for at vinde og jeg ville elske at vinde trofæet igen. Det ville understøtte Italiens påstand om at være et af de bedste hold i turneringens historie.

Hvordan ser du frem til at møde England og Uruguay i den såkaldte "Dødens Gruppe?" Det bør blive godt. På en måde vil jeg hellere have at vi er i en hård gruppe. Se på hvordan det gik os i en "nem" gruppe i 2010 - der kom vi ikke videre. Med England og Uruguay ved vi, at vi skal kæmpe for hver en bold og yde vores bedste. England er stærke, fysiske, hurtige og har gode spillere. Uruguay har et godt forsvar og Suarez og Cavani på top. Vi må stoppe den trussel - men de vil også være bange for os!

Så hvem går videre? Jeg tror at Italien kan gå videre fra den her gruppe. Uruguay kan måske snige sig foran England, men det er svært at sige. Man skal også nævne Costa Rica, som er gode og kan chokere os alle hvis vi undervurderer dem.

Daniele De Rossi er klar til VM og klar til at kæmpe forat Italien kan gå videre og han endnu engang kan løfte VM-trofæet. Han skal dog forbi bl.a. England og Steven Gerrard, som Gli Azzuri møder i aften. Men hvad siger Gerrard egentlig om Englands chancer?

Du kan spille med Adidas Nitrocharge Battle Pack ligesom De Rossi - køb dem her - kun 1.399,- kr.

Hvor spændende bliver det at spille i Brasilien, et sted der automatisk får dig til at tænke på fodbold? Det bliver ikke bedre, faktisk. Det føles som fodboldens hjemsted, sammen med England. De er komplet tossede med fodbold hernede, og publikum bliver rigtig interessante at høre. Maracana har den samme aura som Wembley, som alle gerne vil spille på. Det kunne være helt specielt at spille finalen der.

Hvordan kommer I så helt dertil? Italien ser gode ud for tiden... Det bliver svært, naturligvis, men der er ingen lette kampe i turneringen og vi fik en hård lodtrækning. Italien bliver en svær modstander. De kvalificerede sig allerede med to kampe igen, og de er meget solide. Prandelli har sat et godt hold sammen, og Italien lader altid til at steppe deres game op til VM.

Hvad med Uruguay? Du skal møde Luis Suarez, hvordan bliver det at stå overfor en holdkammerat? Det bliver ikke let, det er helt sikkert. Jeg kan ikke tale godt nok om Luis, og han er blandt de bedste fem spillere i verden. Jeg ville hellere spille på samme hold som ham end at skulle stå over for ham, men jeg kender både hans styrker og et par af hans svagheder. Så det bliver svært.

Er Adidas Nitrocharge Battle Pack noget for dig? Få dit eget par her - kun 1.399,- kr.

Hvor meget betyder succes ved VM for dig? Jeg har drømt om det - det tror jeg at alle har. Jeg har været tæt på det - straffespark i kvartfinalerne er tæt, synes jeg - men ikke så tæt som man gerne vil være. Tanken om at løfte det trofæ, den er fantstisk. Jeg vil gerne gå ud til VM-finalen i en England-trøje.

Er der mindre pres på England i år end de sidste otte til ti år? Måske. Det vil altid være der i nogen grad, men jeg tror at den urealistiske forventning er væk. Det er en god ting og vil hjælpe holdet. Folk ved hvad vi kan - men også hvor vi skal blive bedre. Men jeg tror at vi kan gøre det. Vores mål er absolut at vinde VM.

Med andre ord er både Gerrard og De Rossi klar til at kæmpe for at få et godt udgangspunkt til VM. Vi glæder os meget til at se dem på banen i aften og se, hvilken af de to Adidas Nitrocharge Battle Pack spillere der trækker sig ud sejrrigt.

ALT_TAG

Hvem tror du vinder af England og Italien i aften - og kan nogle af holdene gå hele vejen? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, Facebook, Twitter og Instagram.