Unisport WebTV: Så fik vi den nye Superfly ud på græstæppet

I går var en forløsningens dag på mange måder. Først og fremmest fordi VM officielt åbnede i går, ikke mindst med en sejr til Brasilien og to mål til Neymar. Men her hos os var det også en særlig dag, fordi vi endelig kunne få lov til at sende den nye Superfly ud til alle vores forventningsfulde brugere. Jakob har naturligvis givet støvlerne en tur på græsset. Se hans dom her.

Der er utvivlsomt rigtig mange der sad spændt derhjemme i går og ventede på at postmanden kom forbi med deres nye Mercurial Vapor Superfly. Fodboldstøvlen som er udviklet til eksplosiv fart, har i den grad skabt fart over feltet siden den blev præsenteret i slutningen af april måned. Og i går kunne de første par så få lov til at røre det grønne græs rundt omkring i Danmark for første gang.

Tag kampen op mod langsom fodbold med Nike Mercurial Superfly her - kun 2.099,- kr.

Vores egen Jakob har dog været på forkant og givet sit eget par Superfly en prøvetur, for at fortælle Jer, hvad der lige præcis gør den nye Mercurial Superfly til en af de hotteste fodboldstøvler på markedet netop nu. Og selv om Jakob indrømmer at han havde særligt store forventninger til støvlen, er han heller ikke blev for at indrømme at Cristianos foretrukne fodboldstøvler på alle måder indfrier forventningerne.

Den nye Superfly er udviklet ud fra samme koncept som Magista Obra støvlen, vi gjorde bekendskab med i marts måned. Overdelen er således lavet med Nikes Flyknit overtrukket med ACC og NikeSkin og så er der ikke mindst den karakteristiske Dynamic Fit Collar. Den fungerer som en støttende ankelsok og hjælper til med at skabe en mere komplet oplevelse af at bære en fodboldstøvle på banen.

Og netop ankelsokken er noget, som vi ikke har set på en fodboldstøvle før og det har medført en del skepsis omkring komforten. Jakob erkender da også at han havde svært ved at vænne sig til den i starten, men efter et par træninger med ankelsokken, var det som om at det hele gik op i en højere enhed og det er endt med at blive et element som Jakob er blevet rigtig glad for.

Gå ikke glip af den nye speedstøvle fra Nike. Få Mercurial Superfly her - kun 2.099,- kr.

Superfly er ligesom resten af Mercurial familien lavet på V12 læsten og det betyder også at støvlen er en 1/4 til 1/2 størrelse længere. Det er derfor værd at overveje at gå en halv størrelse ned, hvis man gerne vil gå efter et helt tæt fit. Det udgør dog ikke en altafgørende forskel og i sidste ende kommer det også ned til personlig præference, hvordan man ønsker foden inde i fodboldstøvlen.

Carbon fiber ydersålen er efterhånden blevet et karakteristisk element i Superfly modellerne og den er også blevet taget med i produktionen på denne Superfly. Denne model dog lavet med en to-lags konstruktion i modsætning til tidligere generationers 3-lags ydersål. Det skaber en mere responsiv og fleksibel sål, som har været et af Nikes spilleres behov. Den opdaterede ydersål bidrager derfor også til større komfort, som ellers ikke har været i frontsædet på Nikes speedstøvler tidligere.

Men Jakob er faktisk ret begejstret for komforten og ikke mindst pasformen, som efter hans mening ikke fås bedre på markedet i skrivende stund. Det er dog værd at overveje om Superfly skal være ens næste erhvervelse. Superfly er nemlig ikke for alle fødder. Den tilbyder et ekstremt tæt fit og henvender sig derfor også primært til smalle fødder. Har man overvejende bredde fødder er V12 læsten nok ikke det man leder efter.

Gør som mange af de største stjerner og anskaf dig den nye Superfly - kun 2.099,- kr.

Den nye Superfly har allerede fået sin debut ved VM, hvor blandt andre Luiz Gustavo optrådte i dem. Med leveringen i går, er vi dog sikre på at han ikke var den eneste der gav sine Superfly en tur på græstæppet. Har du allerede været ude og give dine nye Superfly en prøvetur? Hvordan lyder din første dom over den eksplosive fodboldstøvle?