Zlatan er klar på at svare på lige dine spørgsmål #AskZlatan

Efter The Last Game vil alle have en bid af Zlatan. Som den ultimative repræsentation af Risk Everything budskabet, har Nike taget et smut forbi Zlatans virtuelle hybel for at stille ham et par spørgsmål. Men spørgsmålene kommer ikke fra Nike, men fra dig. Du kan nu #AskZlatan lige det du går og tænker på.

Først Winner Stays og senest The Last Game. Nike har virkelig formået at skabe en episk stemning omkring dette års VM i Brasilien og til at hjælpe dem har de brugt nogle af verdens absolutte største stjerner til at sprede deres budskab om at sætte det hele på spil. Med stjerner som Cristiano Ronaldo, Neymar Jr. og Rooney har Nike virkelig understreget, hvad der gør det spil vi elsker så højt, så smukt.

Men ingen overgår vel Zlatan Ibrahimovic. Og selv om et VM uden Zlatan "ikke er værd at se", så har Nike sørget for at VM stemningen ikke bliver helt Zlatan-løs. Han har nemlig fungeret som en af hovedrollerne ved deres store reklamespots og nu har virtuelle Zlatan sågar inviteret Nike og resten af verden indenfor, for at give svar på nogle af de spørgsmål vi alle går og undrer os over.

Alt hvad du skal gøre er at stoppe forbi Twitter og stille dit spørgsmål med #AskZlatan, så vil Zlatan vælge en række spørgsmål ud og give sit virtuelle svar på Youtube. Og skulle du være så heldig at få svar på dit spørgsmål, vil vi da meget gerne høre det og måske deler vi det ud på vores Facebook side.

ALT_TAG

Men hvilke spørgsmål har du egentlig i tankerne til Mesteren af Gambling? Lad os da også høre her, hvad du vil spørge Zlatan Ibrahimovic om?