VM 2014 står for døren, og for os i Unisport er det intet mindre end en fest - en fest, som vi har glædet os til rigtig, rigtig længe, vel at mærke. For at fejre VM i Brasilien sparker vi i dag gang i World Cup with Unisport - og første afsnit kan du se her.

Endelig blev det torsdag d. 12. juni, og endelig skal Brazuca fodbolden rulle i Brasilien, når værtsnationen her til aften kl. 22. dansk tid tager imod Kroatien. Det bliver en sand fodboldfest, og det fejrer vi også i Unisport WebTV.

Vi har nemlig en masse WebTV klar til jer med en ordentlig omgang challenges, opsamlinger på højdepunkter fra Brasilien, FIFA, vores egne fortolkninger af flotte mål og meget, meget mere. Jakob, Joltter og resten af Team Unisport er klar til et fantastisk VM, og i dagens første afsnit varmer de op ved at komme med et par bud på, hvordan VM og gruppespillet forløber sig.

Klar til VM 2014? Besøg vores store VM-univers lige her.

Her kan du bl.a. høre hvad de tror åbningskampen ender, hvem der bliver topscorer i gruppespillet samt hvilken nation de to fodboldpassionerede gutter tror vinder VM-trofæet om en måned og en dag. Som altid er de meget lydhøre for dine kommentarer, så det er bare med at blande dig i debatten.

Inden Jakob og Joltter smutter, skal de naturligvis også tage en #worldcupselfie, som vi kommer til at benytte gennem hele VM 2014, hvor vi gerne vil opfordre dig til at dele dine fedeste VM-øjeblik ved at tagge #worldcupselfie og #unisportlife - og så deler vi også et par stykker og samler de bedste sammen. Alle elsker VM. Alle elsker selfies. Det kunne ikke være bedre.

ALT_TAG

Hvordan tror du, at VM kommer til at løbe af stablen, og glæder du dig til at se turneringen komme i gang? Del meget gerne dine tanker og bud på en VM vinder med os i boksen herunder.