Adidas lancerer "The Dugout" live fra Brasilien - Episode 1

VM 2014 er over os - og der er nu kun få timer til, at Brazucaen ruller og det går løs over os i aften i Brasilien. Som optakt til det har Adidas lanceret et lanceret et unikt koncept, der hedder The Dugout, hvor fodboldfans får chancen for at stille stjerner som Kaka og Cafu spørgsmål - live!

Normalt ser man ofte en masse stjerner samlet til en pressekonference, hvor kun de, der er til stede i rummet kan stille spørgsmål til stjernerne på scenen. Den tid er ovre, da Adidas netop har introduceret deres The Dugout-koncept, hvor fans verden over kan blive bragt endnu tættere på Adidas-spillere som Kaka og Lucas Moura og legender som Cafu og give deres synspunkter og reaktioner på de mange spændende ting, der sker under VM i Brasilien.

Ud over interviews med nogle af de største navne i fodbolden - både nuværende og tidligere fodboldspillere - samt spørgsmål fra fans verden over kommer The Dugout også til at give os et blik bag om de mange Adidas-hold til VM. The Dugout kommer til at foregå seks gange, og starter i dag med det sidste show på finaledagen. Det første afsnit begynder kl. 16.00 i dag, og du kan følge det lige herunder.

ALT_TAG

Du kan også selv deltage i The Dugout - se mere på www.facebook.com/adidasfootball eller på Twitter med @adidasfootball. Hvad synes du om Adidas' nye The Dugout koncept? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, Facebook, Twitter og Instagram.