Nike hylder Neymar Jr. med hel kollektion

Hvis der er en spiller hele verdens øjne vil hvile på i aften, så er det nok Neymar da Silva Santos Júnior eller bare Neymar Jr. Sjældent har en fodboldspiller båret på en hel nations byrde, som Neymar Jr. Men hvis der er nogen der kan bære det, så er det det vel nok ham og for at hylde den brasilianske superstjerne har Nike hyldet ham med en hel kollektion.

Han er blot 22 år, men hans navn har allerede floreret på verdensplan i efterhånden tre år. Da Neymar var i en alder af blot 19 år, blev han nemlig kåret som Årets Spiller i hele Sydamerika, efter at han i 2010 havde stemplet sig ind på en tredjeplads i selvsamme hyldest. Med nummer 10 hos A Seleção er der da heller ikke nogen tvivl om Neymars status i det fodboldelskende land.

Få Brasiliens trøje med Neymars tryk på.

Under VM vil Neymar Jr. spille i Hypervenom. Få fodboldstøvlerne nu.

At Neymar ville blive en sand guldfugl så Nike da også allerede i 2009 da de sikrede sig angriberens autograf på en sponsorkontrakt, der allerede i 2011 blev forlænget med 11 år og sikrede i den grad Neymars fremtid. VM i Brasilien er Neymars første og dermed er det også det første VM med Nike og Neymar i samarbejde.

Denne grå Neymar Jr. t-shirt kommer med tryk på front og bag - kun 179,-

Du kan også vælge denne Neymar Jr. Hero t-shirt i Hvid - kun 224,-

Og lige som vi kender Nike skal et samarbejde med en verdensstjerne som Neymar Jr. ikke gå stille for sig. Så for at fuldende den sande Neymar-mani, som i aften vil kulminere med åbningskampen i Sao Paolo, har Nike en hel kollektion med Neymar-udstyr klar. Og vi har samlet en lang række af udstyret her, så du kan støtte superstjernen under det mange kalder "Neymar's VM".

Få en fed t-shirt med et Neymar print på forsiden - kun 179,-

Få populære Mercurial Lite benskinner med det unikke Neymar logo - kun 139,-

En af de ting, der gør Neymar kollektion hel unik er den helt særlige grafik, som er blevet designet specifikt til ære for Neymar. Grafikken er lavet med Neymars navn og er visuelt meget karakteristisk helt i spænd med brasilianerens egen spillestil. Således er grafikken brugt både på en række t-shirts, hættetrøjer og endda også på de populære Mercurial Lite benskinner.

Var det noget med et par stilede Nike Brasilien Shorts? - kun 359,-

Gå ind og anskaf dig denne karakteristiske Neymar hættetrøje - kun 359,-

Neymar elsker Snapbacks, så Nike har lavet en med hans eget navn på. - kun 149,-

Neymar er en fantastisk rollemodel for millioner af håbefulde unge fodboldspillere, der alle drømmer om at nå toppen, som Neymar allerede har gjort det. Adskillige store fodboldspillere har da også være ude og hylde det unge talent. Selv Pelé har udtalt at selveste Messi første måtte blive bedre end Neymar før han kunne kalde sig den bedste. Nu spiller de to verdensstjerner til dagligt sammen i FC Barcelona, men VM bliver utvivlsomt en showdown mellem de to giganter.

Find den stilede t-shirt med Neymar-grafikken på forsiden i Hvid - kun 179,-

Find den stilede t-shirt med Neymar-grafikken på forsiden i Sort - kun 179,-

På meget kort tid har Neymar Jr. opbygget en popularitet omkring sig både på og udenfor banen. Nike er stolte over at have Neymar i deres familie og det er de ikke et milisekund bange for at vise. Neymar vil helt sikkert skinne igennem ved VM i sit hjemland og du kan hjælpe ham med at skinne ved at anskaffe dig alt det Neymar gear, du overhovedet kan drømme om.