I forbindelse med, at Nike Magista endelig blev frigivet i slutningen af maj afholdte Nike et lille, eksklusivt event i Stockholm, kaldet House of Magista. Vi overraskede tre Unisport-brugere, der havde forudbestilt den revolutionerende støvle til en sjov oplevelse. Og det fik de.

I slutningen af maj landede Nike Magista, og i den forbindelse åbnede Nike dørene for det eksklusive House of Magista, der var et lille Magista-paradis i midten af Stockholm. Vi var med, og havde i samarbejde med vores venner i Nike inviteret tre heldigt udvalgte Unisport-brugere, som havde forudbestilt Nike magista Obra.

Det havde de vel at mærke uden at have haft chancen for at have fodboldstøvlen i hånden eller på foden - og det synes vi var rigtig, rigtig blæret. Derfor fik de en unik invitation og chancen for at prøve kræfter med Nike Magista Obra før så mange andre.

Det foregik i helt unikke omgivelser i hjertet af Stockholm, hvor Hobbe, Valdemar og Casper spændte mødte op sammen med Team Unisport for at få overrakt deres Magista og få muligheden for at prøve dem i aktion, hvor det handlede om at udvise præcision og teknik og ramme nogle mål så hurtigt som muligt.

Alle tre drenge var meget begejstrede for fittet i den fodboldstøvle med Flyknit-overdel og Dynamic Fit Collar, og lod til at glæde sig til at komme hjem og spille videre med Magista - og da vi vendte snuden hjemad var det med et smil på læben - og for Casper, Hobbe og Alexanders vedkommende også med et par nye fodboldstøvler i baggagen.

Vil du også gerne have Nike Magista Obra? Den kan blive din lige her - kun 2.099,- kr.

ALT_TAG

Har du selv haft muligheden for at prøve Nike Magista Obra på endnu, og hvad siger du til den revolutionerende fodboldstøvle? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, Facebook, Twitter og Instagram.