Weekendens støvlespots: Vapor X og Messi-støvler

Den forgangne uge har budt på en masse lækre fodboldkampe, som varmer op til VM, og her har vi ud over et kig på Nike, PUMA og Adidas' VM fodboldstøvler også set en række ældre modeller og personliggjorte støvler. Se hvad vores øjne fangede lige her.

Robin van Persie (Holland) - Adidas Adizero AdiPOWER Glow/Sort Den hollandske frontangriber er endnu ikke skiftet til Adidas' Battle Pack Adizero, og han træner derfor op til VM i sine Glow Adizero, der er lavet af læder med specielle syninger samt Van Persies foretrukne adiPOWER sål og knopsystem.

Didier Drogba (Elfenbenskysten) - Nike Mercurial Vapor X Rød/Gul Drogba kører stadig for fulde hammer, og mon ikke han tænker at VM er et godt udstillingsvindue for at finde en ny klub til efter sommer? Han skal i alle fald vise, at de 36-årige stænger kan endnu med sine Vapor X på fødderne - og, som det altid er med Drogba, har han stadig sålen og knopsystemet fra Vapor IV SL uden siden støvle. Han fik også lavet en Superfly på denne måde, men foretrækker åbenbart Vapor X.

Alexander Larin (El Salvador) - Adidas F50 Adizero Messi Lilla/Hvid El Salvador fik lov at agere opvarmning for de regerende verdensmestre Spanien. Det er næsten en skam, at det ikke var Argentina, de mødte - for Alex Larin havde nemlig fået Lionel Messis signaturmodel fra Adidas på fødderne.

Jack Wilshere (England) - Nike Magista Opus Gul/Rød Jack Wilshere var næsten selvskrevet i Nike Magista, og efter at have holdt fat i sin CTR360 Maestri III i lidt længere tid end de fleste andre, kom skiftet også for Wilshere. Han valgte dog at snuppe Magista Opus, som minder mere om Maestri III end Magista Obra gør med sin Flyknit-overdel.

Pedro (Spanien) - Nike Mercurial Vapor X Rød/Gul En anden spiller, der også har foretrukket Vapor X-udgaven af den nye Nike Mercurial er spanske Pedro. FC Barcelonas hurtige kantspiller har spillet med Vapor VIIs knopsystem på sine Vapors siden skiftet til Vapor VIII, men nu hvor der igen er to knopper under hælen benytter Pedro endelige det aktuelle knopsystem igen.

Neymar Jr. (Brasilien) - Nike Hypervenoma Phantom Rød/Gul custom Brasiliens helt store håb og talisman er, naturligvis, Neymar Jr., som har været et af ikonerne for Hypervenom Phantom. Neymar er dog blevet spottet de sidste par dage i en customized Hypervenom, hvor han både har prøvet kræfter med Superfly-sålen samt Tiempo-sålen - og lader altså til at foretrække sidstnævnte. Tester Neymar sine præferencer i forhold til en kommende Hypervenom?

Chisamba Lunga (Zambia) - Nike Mercurial Vapor IX Tropical Green Måske en af de fodboldstøvler vi har set allermindst på banen ud af de mange, der er kommet i 2014 - Nikes Mercurial Vapor IX fra Tropical Pack kom i tre forskellige desings i 2500 par pr. design, og de har været populære blandt samlere. Der fandt sig dog et par vej til Lungas fødder i kampen mod Japan - og vi må give ham, at de ser sprøde ud!

Asmir Begovic (Bosnien) - Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid Den bosniske målmand tager til VM sammen med sit land, som allerede er blevet ekstremt populært, og som folk taler om som et varmt bud på at gå videre fra gruppen. I alle fald tager Begovic til VM i sine Sort/Hvide Legend V, og er altså ikke kommet med på VM-kollektionens gule farver endnu.

Molina Milton (El Salvador) - Adidas F50 Adizero Messi Samba Lionel Messi må være en populær herre i El Salvador. I alle fald har både Larin og Milton besluttet sig for at de skulle spille i argentinerens signaturstøvle, da de mødte Spanien. Milton havde dog valgt den seneste farve i Hvid/Sort/Samba.

Steven Gerrard (England) - Adidas Nitrocharge 1.0 Battle Pack custom OK; der er ikke noget vanvittigt nyt over Gerrard i en Nitrocharge, men som altid har den engelske midtbanegeneral fået lavet dem tilpasset sine behov - bl.a. med en lavere hælkappe, da han længe har haft problemer med netop hælen.

Det var sidste omgang af støvlespots inden VM går i gang - og vi kommer uden tvivl til at se en masse lækre fodboldstøvler på den allerstørste scene i verden. Vi skyder på stor Nike-, PUMA- og Adidas-dominans, men glæder os til at se hvad der ellers dukker op. Hvilken spiller glæder du dig mest til at se til VM? Del dine tanker med os herunder.