Adidas lancerer Battle Pack-inspireret træningstøj til VM

Adidas er i den grad ved at være klar til VM 2014 med deres Battle Pack - og kan du godt lide de krigsmønstrede fodboldstøvler, så er kan du holde stilen med både t-shirts og shorts. Er du kampklar?

Adidas har i forbindelse med deres Battle Pack fodboldstøvler lanceret en træningskollektion, som naturligvis er inspireret af de sort, hvide og orange farver fra Battle Pack - og det giver nogle rigtig fede t-shirts og shorts, så du kan holde den krigeriske stil under VM 2014.

Du kan se de mange fede Adidas World Cup Battle Pack t-shirts her - kun 199,- kr.

Adidas Battle Pack er det tyske mærkes samlede kollektion af fodboldstøvler, hvor Predator, Adizero, Nitrocharge og adiPURE alle er blevet udstyret med krigsmaling som de indfødte stammer fra Amazon-junglen, og derfor har et utrolig ikonisk udseende på fodboldbanen.

De forskellige fodboldstøvler er hver inspireret af forskellige dyr, og lavet i farver sort og hvid - hovedsageligt fordi Adidas gerne ville skille sig ud. De fleste fodboldstøvler i dag har et væld af farver, og her ville Adidas gerne gå lidt mod strømmen med Battle Pack fodboldstøvlerne.

Det har de også gjort med deres træningskollektion, som består af en række træningstøj i de ikoniske sort, hvide og orange farver - præcis som deres Battle Pack fodboldstøvler. Her kommer der tre forskellige t-shirts i både hvid, sort og naturligvis en mønstret t-shirt, som matcher fodboldstøvlerne til punkt og prikke.

Du kan finde Adidas Battle Pack World Cup shortsene lige her - kun 249,- kr.

Med i kollektionen finder man også et par Battle Pack-inspirerede shorts, som naturligvis også har mønsteret lavet som tone-i-tone, så man ikke er i tvivl om, at hvem end der bærer det er klar til at slås om sejren. Eller, i hvert fald kæmpe indædt for den.

Både t-shirt og shorts er lavet af Adidas' Climalite-teknologi, der sørger for at holde kroppen afkølet og tør - så uanset om du skulle beslutte dig for at spille fodbold i Brasilien eller det bare bliver meget, meget varm i Danmark så bliver du holdt tør og komfortabel, så du kan holde fokus på målet.

ALT_TAG

Hvad synes du om Adidas' lille sjove film, og hvilken fodboldspiller skulle være din makker, hvis du skulle spille mod Beckham og Zidane? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet, på Facebook, Twitter og Instagram.