Adidas Home Match - Bale og Lucas vs Zidane og Beckham

Adidas har lanceret en sjov lille video, hvor Gareth Bale og Lucas Moura spiller fodbold mod Zinedine Zidane og David Beckham - vel at mærke i Beckham's hus, der naturligvis lyder det mundrette navn Beckinham Palace. Og ja, de smadrer en del ting. Med andre ord er der ingen undskyldning for ikke at se med...

Som et led i deres VM-kampagne har Adidas samlet to fodboldikoner i Beckham og Zidane og parret dem med nogle af Adidas' hurtigste spillere - Lucas Moura og Gareth Bale. Filmen, der hedder "House Match," finder sted i uventede omgivelser, hvor Bale og Moura spiller FIFA mod hinanden og Zidan og Beckham ser på.

Det går tydeligvis d'herrer Zidane og Beckham på, der udfordrer de unge lyn til at vise deres skills i virkeligheden - og så går den vilde jagt ellers gennem huset. Her viser alle fire, at man godt kan lave sjove ting og sager med fodbolden, selv om man spiller i et hus. At man så ikke helt kan undgå at smadre et par ting - inklusive David Beckhams trofækabinet - er så en anden ting.

Direktøren bag den lille film, Fernando Meirelles, sagde om House Match, at "fodboldspillere i dag er efterhånden så vant til at blive filmet at de snart er skuespillere. Jeg var overrasket over at se hvor samarbejdsvillige de var. Nu hvor Beckham er pensioneret kunne han sagtens tage sin karriere direkte over i skuespil - og det mener jeg. Det var en sjov dag at skyde på."

Hverken Bale eller Lucas Moura skal med til VM, men de viser, at fodbold aldrig helt stopper, selv om man ikke er med - og det er ikke første gang vi har set en film, hvor fodboldstjerner spiller indenfor i deres hus. Nu har Adidas ikke selv skrevet det i videoen, men det er nok en meget god ide ikke at forsøge det her derhjemme. Især ikke det der med at smadre trofæskabet...

ALT_TAG

Hvad synes du om Adidas' lille sjove film, og hvilken fodboldspiller skulle være din makker, hvis du skulle spille mod Beckham og Zidane? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet, på Facebook, Twitter og Instagram.