Nike teaser for deres The Last Game film

Nike har teaset for deres sidste VM-film inden det går løs i Brasilien - og "The Last Game" lander på mandag d. 9. juni., som er en animeret film med nogle af VMs største stjerner.

I ægte film-plakat stil har Nike teaset for deres nye The Last Game-film, der giver endnu et skud spænding frem mod VM. Her har vi gennem de sidste par dage fået små bidder af filmen at se med stjerner som Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic og Neymar Jr., der afslører at der er fuld fart på The Last Game.

Klippene kommer fra kortfilmen, som Nike har lavet i samarbejde med Wieden + Kennedy og Passion Pictures - og den fortæller historien om en verden hvor fodbold er blevet tømt for risiko og skønhed, og hvor kun spillets ypperste ikoner kan redde fodbold fra at uddø.

Sådan skriver Nike selv, og selv om vi forhåbentlig aldrig nogensinde ender i en verden, hvor fodbold er i fare for at uddø lyder det bestemt som en kulisse med fuld fart på.

I alle fald kan det ikke rigtig blive meget mere episk end filmplakaten for The Last Game, der også afslører, at Tim Howard, Fränck Ribery, Wayne Rooney, David Luiz og Andres Iniesta også er med på rollelisten. Og mon ikke studiet bag filmen alle har været enige om, at Luiz skulle med i filmen med det hår?

"Vær klar - "The Last Game" fanger fodboldens sande sjæl - sats alt, skab genialitet og spil for at vinde. Filmen viser at forudsigelighed, påpasselighed og ensformighed ikke har nogen plads i det smukke spil. Det er The Last Games budskab. Vi lavede den for at inspirere. Vi vil have fodboldspillere overalt til at løbe de risici der vil definere deres arv," sagde Davide Grasso, der er Chief Marketing Officer for Nike.

ALT_TAG

Glæder du dig også til at se Nikes The Last Game-film, og hvilken figur synes du ser bedst ud i animeret form? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, Facebook, Twitter og Instagram.