Adidas holder spillerne afkølede til VM med adiPower koncept

Adidas har lanceret en nye måde at holde kropstemperaturen nede inden de vigtige VM-kampe med det nye adiPower pre-cooling system. Det er designet til at holde dig kølig selv i Brasiliens høje temperaturer.

Når spillerne går på banen om en uge i Brasilien, bliver det formentlig en lun fornøjelse - eller, lad os sige det som det er; det bliver stinkende varmt til tider. For at sikre at spillerne ikke koger over inden kampen allerede er i gang har Adidas lanceret en innovativ kølende vest og ærmer, der kan holde din kropstemperatur nede og dermed forsinke den udmattelse, der opstår på grund af varmen.

AdiPower pre-cooling konceptet vil blive båret af Adidas' landshold inden kampene samt i pausen, så deres temperatur holdes nede. Konceptet inkluderer et antalt hyper-absorberende granulatzoner omkring underarmen og det øverste af ryggen, som er her kroppen hovedsageligt køler. Vesten og ærmerne er designet, så der ikke er noget is i kontakt med huden, og de bliver opbevaret i en fryser i 15-20 minutter inden brug, så de kan holde spillerne afkølede mens de er i Brasilien.

Dr. Maarten Hupperets, der er Senior Researcher i Adidas, siger; "Med nogle kamptemperaturer i Brasilien der kommer op på over 30 grader til sommer vil adiPower pre-cooling konceptet sikre at kropstemperaturerne holdes nede og tillader nogle af verdens bedste spillere at yde på deres optimale niveau." Konceptet har været under udvikling i en række år, og været testet på mange forskellige niveauer med gode resultater. Indtil videre er det kun til de heldige spillere, der skal til VM, men mon ikke Adidas frigiver dem senere, hvis de er en succes?

ALT_TAG

Hvad synes du om konceptet med en vest og nogle ærmer, der kan holde kropstemperaturen nede inden en stor kamp - og kunne du godt bruge sådan nogle selv når sommersolen banker ned? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.