Munin M-Station Talent - den perfekte træningspartner?

Vi kender det sikkert alle sammen; vi vil egentlig gerne ud og spille fodbold, men der er først træning i morgen, og kammeraterne orker det ikke. Og man kan da ikke spille med sig selv, kan man? Med Munin M-Station er det faktisk ikke umuligt - og den kan vi i dag præsentere i Unisport.

Munin M-Station Talent er en såkaldt rebounder, der basalt set sørger for at bolden kommer tilbage til dig, når du sparker, header eller kaster fodbolden mod overfladen. Det gør, at du kan selvtræne og arbejde fokuseret på at få et bedre touch, mere præcision eller noget helt tredje. Mulighederne er mange.

Selve konceptet med reboundere og selvtræning har eksisteret længe, men Munin ville gerne tage det hele til et nyt niveau, og derfor udviklede de M-Station, som kan rebounde bolden tilbage til dig i mange forskellige øvelser. M-Station kan nemlig indstilles i 12 forskellige vinkler, så du kan træne alt lige fra flade afleveringer til brysttæmninger - og den fungerer også fremragende til målmænd, hvor det nærmest kun er fantasien der sætter grænser.

Du kan allerede nu bestille din Munin M-Station lige her - kun 4.595,- kr.

Men M-Station Talent er ikke en hvilken som helst rebounder - Munin har nemlig udviklet en iPhone- og Android, der kan måle hvor mange repetitioner du laver af de forskellige øvelser, så du kan følge, om du bliver bedre over tid. Samtidig kan du i app'en se forslag til nogle af de mange forskellige øvelser du kan lave, og dermed få masser af inspiration. App'en er i øvrigt gratis at hente fra Google Play og App Store, så det er bare med at komme i gang.

En anden ting, der var vigtig for Munin, da de udviklede M-Station var, at den ikke havde et såkaldt sweet spot i midten. Tingen med en opstrenget flade er, at strengen oftest er strammere i midten - og dette har Munin fjernet, så du får samme styrke på returbolden uanset hvor på M-Station du rammer. Faktisk kommer bolden tilbage med hele 95 % af den kraft du rammer M-Station med. Og ja, det kan godt gøre ondt hvis man sparker for hårdt - som Jakob også bittert erfarer i sin anmeldelse.

M-Station Talent er derfor perfekt til selvtræning, uanset om du er på fodboldbanen eller i derhjemme i haven - og du kan bruge den både alene eller have det sjovt med vennerne. M-Station er også ganske praktisk, da den er lavet af aluminium og rustfrit stål, har punkterfrie dæk - og så kan du selv opstramme strengen uden de store dikkedarer, så M-Station altid er klar til at fungere som din medspiller.

Hvis du er fast besluttet på at tage dit fodboldspil og din teknik til det næste niveau er Munin M-Station den perfekte træningspartner, da den aldrig bliver træt - og altid er klar til at nappe endnu en session med brysttæmninger, flade afleveringer eller hvad du ellers måtte have lyst. Med andre ord; M-Station er en glimrende måde at få endnu mere fodbold i fødderne. Og det er der altså ikke meget der slår.

Du kan allerede nu bestille din Munin M-Station lige her - kun 4.595,- kr.

ALT_TAG

Hvad synes du om konceptet med Munin M-Station, der kan hjælpe dig med at rebounde bolden og samtidig vise dig din fremgang på din smartphone? Var det noget du selv kunne finde på at prøve? Del meget gerne dine tanker med os herunder.