Nike bygger videre på PSG's storhed med ny hjemmebanetrøje

I december sidste år kunne Nike annoncere at deres samarbejde med PSG var blevet forlænget frem til 2021/22 sæsonen. Til den tid vil de to partnere have arbejdet sammen i 33 år. I dag har Nike imidlertid hold sig til en lidt nærmere fremtid og præsenteret PSG's nye hjemmebanetrøje, som Zlatan og Co. skal indtage Europa med til næste sæson. Vi tager et kig på den her.

Der er sket en hel del siden Nike overtog ansvaret for PSG's trøjer i 1989. Særligt på trøjefronten har Nike virkelig eksperimenteret med PSG, hvor de har bevæget sig i alt fra en dominerende Hvid hjemmebanetrøje over i en Rød hen til den klassiske blå over i en næsten sort for de seneste år at vende tilbage til den klassiske blå med hvide og røde linjer. En rutschebanetur der ikke altid har været lige tilfredsstillende for de franske tilhængere.

Nike har altså ikke været bange for at lege med PSG's farver og deres seneste bidrag for sæsonen 2013/14 var da også et designmæssigt sats, der ikke var set før. Med den nye trøje er Nike gået tilbage til det mere klassiske design med de traditionelle røde og hvide striber. Alligevel giver trøjen et tvist af moderne design med de stilrene linjer, samt små fikse detaljer.

Trøjen er bevaret i den dominerende blå farve, der efter Nikes udsagn repræsenteret klubbens storhed. Går man dog helt tæt på trøjen vil man bemærke at Nike har lavet trøjen med to gradienter af den mørkeblå farve, som giver et cool tvist til den ellers simple trøje. I modsætning til den netop overståede sæsons utraditionelle design med to seperate blokke, en i hvid og en i rød, er Nike som nævnt gået tilbage til de lange linjer i hvid og rød. Hvid som repræsentation for klubbens respekt og rød for den brændende passion klubben bærer rundt på.

Klubbens logo er bevaret i samme design, dog med en mørkere gradient af blå end tidligere for at matche den nye trøjes blå farve. Kraven er lavet i et lidt mere moderne design i en semi V-krave og bidrager dermed også til det meget modebevidste design, som PSG's nye trøje følger. I modsætning til tidligere sæsoners trøjer vil ærmerne på den nye trøje være i fuldt blå, mens PSG's nye sponsor QNB vil figurere på venstre ærme.

Som alle andre af Nikes trøjer, vil denne naturligvis også være udviklet med Nikes Dri-FIT teknologi samt mesh teknologien ned langs siderne, der gør trøjen yderst behagelig at have på.

Når Zlatan og Co. skal forsøge at bygge videre på en forholdsvis succesfuld sæson, så vil det være i denne nye hjemmebanetrøje fra Nike. Mens trøjens design går nogenlunde tilbage til det klassiske look vi kender, så er det alligevel i en moderne og nutidig stil, der udstråler den modebevidste del af Paris. Hvordan synes du at Nike har gjort det med PSG's nye hjemmebanetrøje?