Tysklands stjerner gør klar til kamp med Adidas Battle Pack

Adidas har lanceret en film, der viser hvordan de tyske profiler Neuer, Özil, Müller og Schweinsteiger gør sig klar til VM med Adidas Battle Pack fodboldstøvlerne. Med Battle Pack på fødderne er de klar til kamp. Er du?

I den seneste video fra Adidas ser vi det tyske landshold forberede sig til VM, hvor fire af deres profiler går igennem forskellige krigs- og jagtritualer for at vise, at de er klar til kamp. Ready for Battle.

Både Bastian Schweinsteiger og Thomas Müller spiller med den 165-gram lette Adidas F50 Adizero, som er lavet til spilleren, der ønsker lav vægt, et eksplosivt knopsystem og et tæt touch på fodbolden. Müller bliver sammenlignet med en jagende ørn, der i høj fart udser sig sit bytte. Schweinsteiger derimod tager den hårde vej og bliver brændemærket af en heksedoktor for at vise sin dedikation til Tyskland.

Du kan sikre dig din Adidas F50 Adizero Battle Pack lige her - kun 1.444,- kr.

Lettere går det for Manuel Neuer, der tager til VM i Nitrocharge. Her er hans vigtigste formål at holde buret rent, og hvilken bedre måde end at klone sig selv og blive til, øhm, en samurai? Så skal Brazucaen i alle fald ikke nyde noget af at komme i nærheden... Nitrocharge er egentlig lavet til spilleren der løber i 90 minutter, men er også blevet et hit blandt flere målmand takker være sin lækre, solide stabilitet og komfort.

Adidas Nitrocharge 1.0 Battle Pack kan blive din allerede nu - kun 1.399,- kr.

Sidst, men ikke mindst, er Mesut Özil, der som en anden hærfører gør klar til at lede Tyskland mod VM-hæder. Han har i alle fald sat sig højt til hest, og svinger fanen højt som en krigsgeneral. Özil kommer til VM med sine nye Predator Instinct, som er designet til at give fuld kontrol over bolden med sine 5 Lethal Zone-elementer.

Bliv VM-klar med Adidas Predator Instinct Battle Pack - kun 1.444,- kr.

Med andre ord lever d'herrer Neuer, Özil, Müller og Schweinsteiger op til Adidas' kamptema på de nye Battle Pack fodboldstøvler, og sender derfor et signal til verden om, at de er klar til at slås i Brasilien. Om de så kan gå hele vejen, vil tiden vise.

ALT_TAG

Hvad synes du om den nye Adidas-video - og hvilken fodboldstøvle fra Battle Pack ville du vælge, hvis du skulle i kamp til VM? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.