Puma hylder fortiden med Puma King Top98 DI i Gul og Rød

VM i 1998 vil blive husket for mange ting: Fødslen af "El Fenómeno", Zidanes destruktion af Brasilien i finalen, Danmarks bedste resultat ved et VM. Puma husker dog særligt én specifik ting: Rigobert Song, der spillede i to forskelligt farvede fodboldstøvle. Højre støvle i Gul og venstre i Rød. Det minde har de valgt at hylde med en tro kopi af hans fodboldstøvler fra 1998.

Puma fik mange til at gnide sine øjne en ekstra gang da de for nyligt lancerede Puma Tricks. Et design koncept der resulterede i to forskelligt farvede fodboldstøvler. Højre i pink og venstre i blå. Det er disse fodboldstøvler at spillere som Balotelli, Agüero og Fabregas vil optræde med under VM.

Skynd dig ind og forudbestil Puma King Top98 DI - kun 1.499,- kr.

Det er første gang at forskelligt farvede fodboldstøvler rent faktisk bliver solgt som et par, men ideen bag er langt fra ny. Og mens vi før har set spillere benytte sig af ideen, så har Puma ladet sig inspirere af et helt specifikt tilfælde, hvor en af deres egne spillere, Rigobert Song, havde valgt at matche sine fodboldstøvler med det Camerounske spillersæt ved deres deltagelse i VM i Frankrig.

Fodboldstøvlerne dengang hed Puma King og mens Tricks kollektionen er overført til evoSPEED og evoPOWER, så har Puma på eksklusiv vis valgt at give Puma King støvlerne i Rød og Gul en genfødsel. Og støvlerne komme i samme fatning, som vi kender den populære læderstøvle.

Puma King Top98 DI kommer kun i 575 par. Så skynd dig! - kun 1.499,- kr.

Puma King er Pumas vigtigste fodboldstøvle i deres sortiment. Den har eksisteret siden 1968, hvor den blandt andre blev båret af den portugisiske legende Eusebio og bliver i dag stadig betragtet som en af de bedste fodboldstøvler på markedet med læderoverdel.

Således er overdelen lavet i den højeste kvalitet af kængurulæder, der har en unik evne til hurtigt at forme sig efter fodens form. Under sålen har støvlerne det klassiske FG knopsystem, der sammen med letvægts PU ydersålen giver en komfortabel oplevelse for fødderne i støvlerne.

Skynd dig ind og forudbestil Puma King Top98 DI - kun 1.499,- kr.

Denne eksklusive fodboldstøvle repræsenterer på mange måder begyndelsen på det, der nu er blevet et centralt budskab hos Puma, nemlig "The Nature of Believing". For at understrege eksklusiviteten i støvlen har Puma besluttet at støvlen blot vil blive produceret i 575 par på verdensplan.

Puma ser ud til at være ret pjattede med deres nye design koncept med to forskelligt farvede fodboldstøvler. Puma King Top98 DI repræsenterer en helt central inspirationskilde for Puma og med dette par har de valgt at hylde Rigobert Song og hans støvler fra 1998. Hvad synes du om denne hyldest, der blot kommer i 575 par på verdensplan?