Real Madrid går væk fra traditionerne med pink udebanetrøje

Adidas har her til aften løftet sløret for Real Madrids trøjer til den kommende sæson. Og Adidas har ladet sig inspirere af den noget utraditionelle vej de valgte at gå sidste år med en orange 3. trøje. For når Real Madrids stjerner til næste år skal spille med deres udebanesæt vil det være i gennemtrængende pink.

Det er første gang at de pink farver pryde farven på udebanetrøjen hos de store stjerner fra Madrid. Traditionelt set har Real Madrids udebanetrøje nemlig ellers været enten blå, sort eller lilla.

Forudbestil Real Madrids nye udebanetrøje her - kun 599,- kr.

Men nu mente Adidas altså at det var tid til noget nyt og det har altså resulteret i dette Pink design. Som kontrast til Pink er detaljerne på trøjen lavet i Hvid. Og selve designet på trøjen bevarer altså en helt enkelt stil i tråd med hjemmebanetrøjens traditionelle look.

I princippet er udebanetrøjen en tro kopi af hjemmebanetrøjen når det kommer til designet. Kraven er lavet på samme klassiske måde med de to knapper og "Die Drei Streiben" sidder således stadig trofast langs skuldrene. Også langs siderne løber en hvid linje, der på hjemmebanetrøjen er Pink.

Forudbestil Real Madrids nye udebanetrøje her - kun 599,- kr.

Det mest specielle ved denne udebanetrøjen (ud over at den er Pink) er at Adidas har valgt at fuldstændig redesigne logoet i stil med trøjens farver. Derfor kommer logoet kun i Pink og Hvid og selvom det er en lille detalje, så giver det trøjen et unikt look, der helt sikkert vil gå ind i hjerterne hos fansene, hvis de først vælger at acceptere det utraditionelle design.

Ligesom hjemmebanetrøjen er udebanetrøjen også udstyre med ClimaCool teknologien, der sikrer spillerne en kampdygtig kropstemperatur samt holder vægten nede ved at lede fugt og sved væk fra trøjen, så den føles behagelig at have på under hele kampen.

Forudbestil Real Madrids nye udebanetrøje her - kun 599,- kr.

På noget utraditionel vis har Adidas valgt at give Real Madrid en pink udebanetrøje. Det er første gang at farven bliver brugt i Real Madrid regi. Det er et modigt træk fra Adidas, som blandt andet også har redesignet det ikoniske kongelige logo med trøjens Pink farver. Hvad synes du om designet? Er Adidas gået for langt væk fra traditionerne eller er det den rigtige beslutning?