Real Madrid får ny hjemmebanetrøje med et tvist af Pink

Med blot 10 dage til VM er der masser af fokus på den største fodboldbegivenhed i år. Alligevel har Adidas her til aften for en kort stund valgt at flytte fokus væk fra Brasilien og over på de nykårede Champions League mestre. I nogle dage har de teaset med præsentationen af Real Madrids nye hjemmebanetrøje og den har de netop løftet sløret for. Vi kigger på den her.

Real Madrid har netop overstået en succesfuld sæson, hvor de efter 12 års længsel endelig kunne løfte pokalen med de store ører igen. Kongeklubben fra Madrid kan næppe vente med at gå en ny sæson i møde og nu har Adidas også givet dem mere grund til at glæde sig til en ny sæson. De har nemlig præsenteret både den nye hjemmebanetrøje og udebanetrøje (Læs om udebanetrøjen her).

Forudbestil Real Madrids nye hjemmebanetrøje her - kun 599,- kr.

Adidas har haft ansvaret for Real Madrid siden 1998, hvor de overtog fra Kelme og siden har de leveret flotte trøjer til klubben fra den spanske hovedstad. Og denne nye trøje for sæsonen 2014/15 vil nok gå ned som en af de mere kontroversielle af slagsen. Adidas har nemlig valgt at tilføje en skarp pink farve, som altså vil stå i skarp kontrast til den rene hvide dragt.

Hjemmebanetrøjen er stadig overvejende hvid og bærer ved første øjekast på et helt klassisk og stilrent design. De velkendte tre striber fra Adidas løber langs skuldrene i sort og bevarer dermed den stil, som har været særligt karakteristisk for Adidas' og Real Madrids samarbejde. Kraven er ligeledes lavet i en helt klassisk stil med to knapper og bidrager til trøjens klassiske look.

Forudbestil Real Madrids nye hjemmebanetrøje her - kun 599,- kr.

Men så ender det traditionelle også her. For på helt overraskende vis har Adidas valgt at tilføje en pink linje op langs siderne samt på tværs af ryggen. Og hvad endnu mere kontroversielt er at de har givet kronen i det ikoniske logo de samme pink farver.

Går man helt tæt på trøjen vil man bemærke at den faktisk er lavet med en mønstret tekstur der giver et lille ekstra pift til designet på trøjen. Dermed må den nye Real Madrid virkelig tage prisen for at formå at kombinere det klassiske og traditionelle look med moderne og nutidigt design. Og mon ikke at det er noget som Cristiano Ronaldo er svært tilfreds med, når han skal ud og forsvare Champions League titlen for sin klub til næste sæson.

Trøjen er naturligvis også udviklet med Adidas' ClimaCool som sørger for at give spillerne en behagelig oplevelse i trøjen. Således sikrer teknologien at trøjen holder sig tør ved at lede fugt og sved væk fra trøjen. Samtidig sørger trøjen for at distribuere luften rundt i trøjen, således at spillerne bevarer en optimal kropstemperatur. På den måde vil de kunne yde med mere energi og større overskud under hele kampen.

Forudbestil Real Madrids nye hjemmebanetrøje her - kun 599,- kr.

Adidas har taget et modigt skridt ved at designe Real Madrids nye trøje med et tvist af pink. Det har blandt andet gået ud over logoet og mon ikke der vil være blandede meninger om det tiltag. Om man er til det eller ej, så er designet på den nye trøje stadig stilfuldt. Hvad synes du om Real Madrids nye trøje?