Unisport look of: Adidas og Tyskland indtager VM

Tyskland har altid været en gigant i fodboldens verden. Og sammen med det tysk-baserede Adidas er Tyskland endnu engang klar til at deltage ved en VM slutrunde. Unisport Look of tager i dag et kig på nogle af de ting der også gør Adidas og Tyskland populære.

Man kan ikke sige Adidas uden at tænke Tyskland og man kan ikke tænke Tysklands landshold uden at sige Adidas. Adidas har haft ansvaret for Tysklands landsholdstrøjer lige så længe man kan huske tilbage og ved VM i Brasilien har adidas sørget for at klæde Özil og Co. på med landsholdstrøje der udstråler tysk stolthed og passion.

Landsholdsfodbold er dog mere end bare en landsholdstrøje og en af de ting Adidas også har leveret til de tyske stjerner er en træningsjakke, som de kan bære både under træning, men også når de slapper af og restituterer. Træningsjakken er således designet med et karakteristisk design i de tyske farver med de bedste teknologier fra Adidas' innovative sportstøjskollektion.

Køb den lækre Tyskland Anthem Træningsjakke her - kun 594,- kr.

Adidas blev grundlagt i 1948 efter at brødrene Adolf og Rudolf ikke helt kunne blive enige om den retning de ville tage deres skofabrik. Striden mellem dem endte med at Adolf grundlagde Adidas, mens Rudolf senere grundlagde Puma. Det blev i sidste ende Adidas der løb med æren af at repræsentere det tyske fodboldlandshold og det er en ære de i dag tager meget højtideligt.

Tyskerne stiller op med stjernespækket landshold og når man skal vælge et tryk til sin tyske landsholdsspiler, vil det være ligesom at stå i en slikbutik med alt sit yndlingsslik. Lige fra Phillip Lahm til Bastian Schweinsteiger over til Marco Reus og naturligvis tidligere Real Madrid- og nuværende Arsenal-stjerne Mesut Özil. Hvem er din favorit fra det tyske landshold?

Støt Tyskland ved VM med deres landsholdstrøje - kun 549,- kr.

Til VM i Brasilien vil det tyske landsholdsæt være helt fuldendt med Adidas' Battle Pack, som er deres VM kollektion. Kollektionen, der er inspireret af VM's nådesløse alt eller intet struktur og forhistorisk krigsmaling, kommer således i et Sort/Hvid design der komplementerer det tyske landsholdssæt helt perfekt.

Vælg din favorit fra Adidas' Battle Pack lige her

Hertil kan man så vælge at tilføje de populære Trusox til sættet og her kommer de naturligvis også i et Sort/Hvid design. Sokkerne er blevet utrolig populære på alle niveauer i alle aldre, da de små gummiknopper under foden sikrer at foden ikke ligger og svømmer rundt inde i fodboldstøvlerne.

Du kan købe de sorte Trusox lige her - kun 249,- kr.

Til VM vil flere af de tyske spillere optræde med Adidas' Battle Pack. En af dem er netop tidligere omtalte Özil der vil se frem til at hoppe i Adidas' nyudviklede Predator Instinct, som er den af Adidas' fire siloer, der kommer med flest ændringer i VM kollektionen. Den har blandt andet fået opdateret de karakteristiske Lethal Zones, fået en ny Control Frame samt en ny, bredere læst der minder mere om de lidt ældre modeller i modsætning til Predator LZ II's lidt smallere læst.

Du kan finde den nye Predator Instinct lige her - kun 1.444,- kr.

Unisport Look of har i zoomet ind på de tyske giganter fra Adidas og deres flotte bidrag til de tyske stjerner fra landsholdet. Og når det kommer sammensætningen af tøj, så skal Özil og Co. ikke være bekymrede for at se dumme ud, hverken på eller uden for banen. Hvad synes du om det tyske landsholdssæt? Og hvem ville du helst have trykt bag på din landsholdstrøje fra Tyskland?