Unisport WebTV: Joltter anmelder Adidas Predator Instinct

Adidas lancerede for nylig deres nyeste generation af den ikoniske silo, Predator. Navnet er Predator Instinct, og den har vi haft til test i noget tid - og derfor kan du høre hvordan Instinct egentlig gør det på banen når dommen falder.

Adidas' Predator-silo er en af de mest ikoniske og genkendte på fodboldbanen, og har været det siden 1994. Nu er 14. generation på banen i form af Predator Instinct, og Joltter har haft fingrene i den nye fodboldstøvle, der er har fået lavet en række ændringer i forhold til Predator LZ II.

Vi glæder os altid til at der dukker nye fodboldstøvler op, og da der landede en pakke fra Adidas med et blackoutet par Adidas Predator Instinct i, var begejstringen svær at skjule - især fordi den nye Instinct straks mindede d'herrer Jakob og Joltter om nogle af de lidt ældre Predator-modeller.

Forudbestil din egen Predator Instinct lige her - kun 1.444,- kr.

Joltter fik fornøjelsen af at tage Predator Instinct med på banen til en test, og her blev begejstringen bestemt ikke mindre. Fodboldstøvlen er lavet med en mikrofiberoverdel af Hybridtouch, der emulerer de gode egenskaber fra kængurulæder, og derfor tilpassede den sig lynhurtigt hans fod.

En Predator er ikke en Predator uden sparkeelementer, og Predator Instinct er naturligvis ingen undtagelse. Den er igen lavet med 5 Lethal Zones, som denne gang dog er blevet en smule højere end på Predator LZ II - og hvad Joltter synes om det, kan du høre i anmedelsen herover.

Der er generelt en del gode pointer fra vores finske WebTV-vært, som bl.a. nævner, at Predator Instinct minder ham utroligt meget om de lidt ældre Predator fodboldstøvler - og det er for ham et kæmpe plus. Du kan også høre, hvorfor han kalder Instinct en af de suverænt bedste fodboldstøvler fra i år.

Forudbestil din egen Predator Instinct lige her - kun 1.444,- kr.

ALT_TAG

Predator Instinct samler i den grad stafetten op fra de gamle Predator-modeller, og Joltter er rigtig tilfreds med den nye fodboldstøvle. Hvad siger du til Predator Instinct, og er den noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.