Superfly og Elastico fusionerer: Nike lancerer ny Elastico Superfly

Nike Mercurial Superfly er blevet rigtig populær, men indtil i dag har Nikes seneste speedstøvle været forbeholdt fodboldspillerne, der slog deres folder på græs. Det er dog en saga blot, da Nike i dag løftede sløret for Elastico Superfly IC. Og ja, det er præcis hvad navnet antyder - en krydsning af Elastico og Superfly. Interesseret? Det forstår vi godt. Læs mere her.

Fodbold er mere end bare 11-mod-11 på grønsværen - og mere og mere fodbold bliver i dag spillet i gader, stræder, indendørs, på stranden eller hvor humøret og pladsen nu ellers lige tillader det. Derfor har Nike taget en af deres mest innovative teknologier - Flyknit og Dynamic Fit Collar - og introduceret den på deres lækre Elastico serie.

Fodbold der spilles på små områder går oftest vanvittigt stærkt og er præget af sublik teknik, og derfor leder mange fodboldspillere efter en sko, der kan give dem et godt touch på bolden og samtidig sikre at de føler sig let på tå og hurtige på de første meter. Til det har Nike Elastico Finale II været rigtig populær - og nu har Nike parret den med deres hidtil hurtigste fodboldstøvle; Nike Mercurial Superfly.

Det blev fødslen af Nike Elastico Superfly IC, som basalt set er overdelen fra en Superfly - inklusiv Flyknit og Dynamic Fit Collar - kombineret med den lækre, tynde sål fra en Elastico. Den er designet til at være den mest eksplosive sko til spil på små områder.

Tanken med Elastico Superfly IC er at give dig en fri fornemmelse, når du spiller fodbold - og her er Flyknit det perfekte materiale, da det er et tyndt vævet materiale, der smyger sig om din fod som en sok. Samtidig sikrer den høje Dynamic Fit Collar, at den omslutter din fod hele vejen op til anklen og derfor nærmest følger dit bens bevægelser.

Derfor kommer der hverken pløs eller syninger i vejen, hvilket sikrer et skarpt og tæt touch på bolden - nærmest som hvis du spillede i bare fødder. De ikoniske Brio-kabler holder din fod på plads i skoen, og sikrer derfor at den reagerer på dine mindste bevægelser - hvilket er vigtigt, når du skal sætte en mand på et lille område.

Men det er ikke det eneste, som Elastico Superfly har fået fra sin fodboldstøvle-bror - Flyknit-overdelen er nemlig betrukket med NikeSkin, som sikrer en bedre holdbarhed samt ACC, der gør, at du får et godt touch på bolden uanset hvilket vejr du spiller i. Derfor er regn ingen undskyldning for at bolden smutter fra dig mere...

Alt er dog ikke taget fra Mercurial Superfly fodboldstøvlen, og for at Nike Elastico Superfly er optimeret til spil på indendørs baner har den fået den fleksible, tynde gummisål fra Elastico Finale II, som sikrer at du kan bevæge dig frit i alle retninger og føler dig enormt tæt på jorden - nærmest som om du ikke havde sko på - samtidig med at den nubrede tekstur sikrer dig et godt greb i bolden, når du ruller den under foden i en hurtig finte. For dem laver du, gør du ikke?

Med andre ord er Elastico Superfly en ekstremt lækker blanding af noget af det bedste, Nike har af teknologi lige nu. I bund og grund er Superfly lige blevet til en sko, som du kan bruge til både at spille fodbold i, men faktisk også bruge som fritidssko, hvis du har lyst. Det er da ikke helt dumt...

Hvad siger du til Nike Elastico Superfly - er den innovative fodboldsko noget for dig, og kunne du finde på at hoppe i den når du skal spille street eller indendørs næste gang? Del meget gerne dine tanker med os herunder.