PUMA lancerer nye farver til King og King SL

PUMA har givet deres evigt populære King fodboldstøvle en royalt udseende ny omgang maling, som er kommet på både den normale King samt den superlette King SL. Vi har taget et kig på begge fodboldstøvler lige her - kig med over skulderen.

PUMAs King fodboldstøvle har været på markedet lige så længe, vi kan huske, og det er en af de mest ikoniske fodboldstøvler på markedet. Nu har PUMA givet deres klassikerstøvle en ny farveopdatering og smækket Hvid, Sort og Gul på overdelen af både King og King SL.

Den hvide og sorte farve giver et friskt pust til den ellers klassisk - men stadig elegant - udseende King fodboldstøvle, hvilket går ganske godt i spænd med tanken om, at den bibeholder klassiske dyder som komfort og touch kombineret med topmoderne teknologi.

Den nye PUMA King farveopdatering kommer i to forskellige udgaver - den "almindelige" PUMA King samt den ultralette PUMA King SL, der vejer sølle 171 gram, og som søger at kombinere komfortelementerne fra King med en letvægtsoplevelse.

PUMA King har altid været kendt for en ekstremt lækker læderoverdel, og her holder de stilen hele vejen med en overdel af et ekstremt blødt kalveskind, der er blevet garvet, så det efter kort tid føles enormt blødt og smidigt.

Det giver PUMA King et fantastisk, naturligt touch på bolden, som vi er vant til det fra lækre læderstøvler. Det har også været et stort fokuspunkt fra Pumas side af, da de i sin tid i forbindelse med lanceringen af den nye King også også præsenterede deres nye TouchCell.

PUMA King er lavet med henblik på komfort, der er en konge værdig. Derfor er den også lidt bredere og lavet til at sætte sig lækkert på foden.King er lavet med PUMAs ComfortLast så den i høj grad følger fodens naturlige bevægelser, og det giver en støvle, der ikke går ned på komforten - og i øvrigt sidder voldsomt godt på enhver fodform.

Er den nye PUMA King Hvid/Sort/Gul noget for dig? Så kan du forudbestille den her - kun 1.199,- kr.

På undersiden af fodboldstøvlen finder man PUMAs Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med stor fleksibilitet. I forhold til knopssystemet har Puma valgt en dobbelt løsning, da det både består af aflange og runde knopper. De runde knopper sidder inderst på forfoden, hvilket sikrer et godt, manøvredygtigt greb i banen, når du skal lave vendinger på små områder.

PUMA King SL er blevet lavet som en letvægts fodboldstøvle, og den tvinger da også kun nålen på vægten på op på sølle 177 gram. Det skyldes blandt andet, at overdelen på King SL er lavet af mikrofiberi stedet for læder - dog med en læderlignende finish. Samtidig bliver den lynhurtigt blød og smidig, så man stadig får de klassiske PUMA King-dyder i Super Light-udgaven.

Selve PUMA King SL fodboldstøvlens pasform er også anderledes, da den er lavet over PUMAs AptoLast, der er en kende smallere end ComfortLast og dermed er mere oplagt til en speedstøvle.

Samtidig er sålen blevet optimeret for at sætte en streg under King SLs fokus på lavere vægt og fart over feltet; væk er de overvejende runde knopper, og ind er kommet firkantede knopper, der har mere fokus på aggressivt greb i banen. Samtidig er King SLs sål udstyret med torsionsbar af nylon der sikrer en mere effektiv kraftoverførsel mellem forfod og hæl, hvilket skal sikre, at du udnytter dine små eksplosive accelerationer endnu bedre.

Med den nye farveopdatering er der fart over feltet til både PUMA King og PUMA King SL, og selv om vi formentlig ikke kommer til at se så meget til nogle af fodboldstøvlerne på banen håber vi alligevel, at det kan blive til et spot eller to. Der er i hvert fald masser af sommer over Kongens nye klæder.

Forudbestil din PUMA King SL fodboldstøvle lige her - kun 1.199,- kr.

Hvad synes du om den nye PUMA King og PUMA King SL? Er den noget for dig, og passer gul til en King? Del meget gerne dine tanker med os i kommentarfeltet herunder.