Nike og AS Roma offentliggør nye samarbejde med nye trøjer

Hovedstadsklubben AS Roma er en af Italiens mest traditionsrige og populære klubber. Ført an af klubmanden Francesco Totti sluttede Roma denne sæson på en 2. plads efter urørlige Juventus og fans kan igen glæde sig over at se klubben i Champions league efter tre sæsonerns fravær. Nike har for første gang designet romernes romernes hjemmebanetrøje og de har derfor gjort meget ud af at klæde dem ordentligt på til en ny succesfuld sæson.

Til næste sæson vil AS Roma for første gang optræde med Nikes swoosh på brystet, når de skal forsøge at følge op på en veloverstået 13/14 sæson. Klubben fra den historiske by ser frem mod en ny succesfuld æra og sådan en forandring kræver naturligvis også nyskabelse med trøjerne og det faldt derfor også helt naturligt at søge over til Nike for at fornyelse.

Rom er en helt særlig by når det kommer til mode og Nikes første bidrag til AS Roma har da derfor også skullet leve op til de store forventninger på denne front. Og ud fra de første billeder synes Nike at leve fuldt op til disse forventninger efter at have designet en stilren og højst moderne hjemmebanetrøje i de farver der har prydet en af Roms stoltheder siden 1927.

Designet er udviklet med syninger ned langs trøjen og understreger virkelig, hvor vigtig moden er i den italienske hovedstad. Kraven er lavet med et karakteristisk polo inspireret design. Ydersiden af kraven er lavet med den ikoniske ræverøde farve som resten af trøjen, mens indersiden har fået den gule farve og spillerne har dermed muligheden for at vise Romas farver frem på flere måder. Som en ekstra lille detalje for at understrege klubbens stolthed har Nike på indersiden af kraven tilføjet teksten La Roma Non Si Discute Si Ama (Roma er elsket uden diskussion).

AS Romas præsident, James Pallotta, er da også utrolig glad for det nye samarbejde med Nike og er ikke bleg for at udtrykke sin store tilfredshed med Nikes første bidrag til Roma: “Præsentationen af den nye hjemmebanetrøje er en fin måde at annoncerede vores samarbejde med Nike officielt. Trøjen er et perfekt eksempel på vores mål med at kombinere tradition med innovation. Vi ser frem til at vise denne trøje frem til verden og jeg er overbevist om at vores fans vil være stolte af den nye trøje."

Innovation er selvfølgelig også noget som Nike har taget med i AS Romas nye trøje, som kommer med Nikes bedste teknologier indenfor sportstøje. Således er trøjen lavet med Nikes Dri-FIT, samt laserskårede ventilationshuller i siden. Det gør at trøjen holder sig tør og holder spillernes temperaturer på et behageligt niveau. Oven i det er trøjerne udviklet med Nikes 3D kropsscanner, der giver et optimalt fit til spillerne. Dermed sikrer Nike at deres spillere vil føle at trøjen er skræddersyet lige præcis til deres kroppe og de vil derfor også føle langt større komfort når de spiller med trøjerne.

Nike har i dag løftet sløret for deres nye samarbejde med AS Roma og de er ikke startet forsigtigt ud. Deres første hjemmebanetrøje til AS Roma omfavner klubbens passion og kærlighed og ikke mindst stolthed til deres historie og kultur. Hvordan synes du at Nike har gjort det med deres første trøje til AS Roma?