Unisport WebTV: Overrækkelse af Mercurial Vapor CR SE

I december fik Cristiano Ronaldo for anden gang i sin karriere overrakt den eftertragtede Balon d'Or pris. Det valgte Nike at hylde ved at lave et par Mercurial Vapor CR SE med en guldbelagt sål i blot 100 par på verdensplan. Vi fik fingrene i et enkelt par og lovede dem ud til en af vores heldige brugere. Og nu har vi fundet vinderen.

Cristiano Ronaldo er et sandt ikon og har allerede sikret sig en plads i legendernes klub. Den portugisiske superstjerne har efterhånden prøvet lidt af hvert, men at få et par stærkt begrænsede fodboldstøvler, som en hyldest for sin titel som verdens bedste fodboldsspiller er første gang det er sket.

Selv har han optrådt i dem i et par kampe, men, som det ser ud nu, har han lagt dem på hylden og de står nok et sted, hvor han kan stå og betragte dem. Kun 100 mennesker i verden var så heldige at få et par af denne guldbelagte fodboldstøvle og vi var så heldige at få et par af dem. Vi mener dog at vores brugere fortjener sådan et par, mere end vi selv gør og derfor har vi et par uger kørt en konkurrence, hvor man kunne få muligheden for at vinde det helt eksklusive par - nr. 66 for at være helt præcis.

Og efter at tusindvis af optimistiske brugere havde tilmeldt sig, trak vi en vinder ud, som til daglig spiller fodbold i FC Helsingør og som hver dag udlever, hvad vi kalder #Unisportlife. Han er målmand for sin respektive klub og han hedder Mikkel Bruhn.

På en dejlig solskinsdag tog Joltter støvlerne under armen og (noget alternativt) hoppede op på sin cykel, for at køre ud til Mikkel og aflevere dem personligt til ham mens FC Helsingør trænede. Og der er ingen tvivl om at begejstringen var stor, da holdet først så, hvad det drejede sig om.

Efter at Joltter havde trukket spændingen så meget ud som muligt, kunne han afsløre navnet og Mikkel var naturligvis utrolig glad og overrasket over at lige han kunne være så heldig at vinde disse fodboldstøvler, der altså blot er lavet i 100 par på verdensplan.

Vi var utrolig glade for at kunne levere støvlerne personligt til Mikkel og se hans reaktion da hans navn blev råbt op. Der har været særlig stor interesse for at vinde disse støvler, men at man ikke vandt i denne omgang skal man ikke fortvivle over. Der kommer helt sikkert flere interessante give aways i fremtiden, så sørg for at være klar næste gang vi sætter sjove, spændende, fede ting på højkant igen.

Det kom helt sikkert bag på Mikkel Bruhn at det lige var hans navn der blev råbt op, da Joltter tog ud for at aflevere de limiterede Mercurial Vapor CR SE. Og mon ikke at de fik en plads lige ved siden af hovedpuden den nat. Hvad kunne du mest tænke dig at vinde i en give away lige nu og her?