For to uger siden blev vi præsenteret for Pumas nyeste kollektion Puma Tricks. Designet bygger på deres selvtillidsfyldte fodboldspillere, som ikke er bange for at være i centrum. Og centrum er lige præcis hvad Balotelli, Agüero, Fabregas og Reus er kommet i med den nye Tricks kollektion.

Hvis du skulle lave et interview med dig selv, hvad ville du så spørge dig selv om? Den udfordring stillede Puma fire af deres absolutte topspillere i forbindelse med optakten til VM og lanceringen af Puma Tricks. I syv interviews med Balotelli, Agüero, Fabregas og Reus ser vi hvordan de udfører interviews med sig selv.

Og det er tydeligt hvorfor lige præcis disse fire gutter er blevet valgt ud til at udføre deres eget interview. For hvis der er nogen der sprudler af selvtillid i øjeblikket så er det nok disse fire spillere, der alle skal deltage ved VM for lande, der kæmper på alle øverste hylde iblandt favoritterne til at gå hele vejen.

Og hvad så med de spørgsmål? Ja hvis man snakker om selvtillid så er der i hvert fald ingen tvivl om at hverken Balotelli, Agüero, Fabregas eller Reus har tænkt sig at vige pladsen for andre når de skal frem i verden. Hvad enten det handler om hvem der er den flotteste i den italienske trup, hvem der gerne vil være hvem eller hvem der vil vinde VM så er der kun et rigtig svar og det er dem selv.

Hvem tror du for eksempel at Agüero drømmer om at være? Ham selv. Hvem tror du så ifølge Agüero selv, drømmer om at være ham? Ja, Messi. Men faktisk er der også plads til lidt ydmyghed og hvis Reus absolut skulle vælge en favorit til at gå hele vejen, hvis Tyskland ikke kunne vælges - så ville han stadig vælge Tyskland. Så meget for ydmyghed.

Og når Balotelli vinder Den Gyldne Støvle til VM, hvor tænker du så at han vil stille trofæet? I skabet sammen med alle hans andre sneakers. Hvor ellers?

Er du lige så selvsikker som Balotelli og Co? Gå ind og find dine Puma Tricks netop nu

De 7 interviews fra Puma handler først og fremmest om et helt centralt budskab: At have troen på sig selv. Det er med dette budskab at Puma går til VM med og noget som de har ladet sig inspirere af fra mange af de spillere, der til daglig optræder med deres fodboldstøvler. Hvem tror du har nok tro til at kunne bære det hele vejen til det sidste og hvordan synes de at drengene klarer deres interviews?