Unisport WebTV: Nike Mercurial Superfly unboxing

Nike Mercurial Superfly landede i dag til forudbestilling, og Joltter og Jakob har taget et kig på hvad der venter dig, når den revolutionerende fodboldstøvle rammer d. 12. juli - i vanlig stil med et smil på læben, vel at mærke...

Efter lanceringen af Nike Mercurial Superfly for en måneds tid siden har der været mange spørgsmål på, hvornår det var muligt at forudbestille og få fingrene i den nye speestøvle lavet med en Flyknit-overdel og Dynamic Fit Collar.

Du kan forudbestille Nike Mercurial Superfly lige her - kun 2.099,- kr.

Ventetiden er nu ovre, og Superfly fodboldstøvlen kan endelig fordubestilles - og den er kulminationen af fire års innovation og forskning fra Nikes side. Den er da også ganske revolutionerende, og det er derfor ingen overraskelse, at Joltter bliver glad, da han endelig ser kassen med Superfly fodboldstøvlerne i.

Det skal dog vise sig vanskeligere at unboxe den nye Mercurial end normalt, men hverken gamle Superfly-modeller eller en Jakob i drillehumør kan sætte stopper for Joltters unboxing-mission.

Heldigvis gik det lidt lettere, da Mercurial Superfly landede hos os til test - og netop nu er Jakob i gang med at anmelde Superfly, som vi skal se Ronaldo, Ribery, Shaqiri og mange andre Mercurial-spillere i til VM. Anmeldelsen lander sammen med Superfly, så der er dobbelt op at glæde sig til d. 12. juni.

Du kan forudbestille Nike Mercurial Superfly lige her - kun 2.099,- kr.

Hvad siger du til den nye Nike Mercurial Superfly - er den noget for dig, og kan du heller ikke vente med at få lov at unboxe den? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.