Unisport look of: Sommerens look i selskab med Nike

Sommeren er i den grad kommet over os. Og det er vi svært tilfredse med her i Unisport. For med sommeren kommer også muligheden for at vise det bedste frem fra klædeskabet og føler man at man lige mangler det sidste for at være perfekt udstyret til sommerens strabadser, så hjælper vi dig her lidt på vej i 5. episode af "Unisport Look of".

Og ja, vi indrømmer gerne at vi er blevet hjulpet lidt på vej. For Nike ved nemlig lige præcis hvad det vil sige at være ordentligt smurt på til den tid på året, hvor solens stråler rammer aller bedst. Vi har derfor samlet nogle af de produkter, der kunne være dit sommer look anno 2014.

Iblandt deres udvalg har vi fundet frem til den populære Nike F.C. kollektion, der samler det bedste fra sportens og modens verden med både bluser, jakker, sko og t-shirts. Her kan man blandt andet finde de stilede Venom GF Shorts der både kan bruges til fritid og sport og som også går godt til Pocket Top t-shirtsene.

Du kan købe Nikes Venom GF GX Sort/Hvid shorts her - kun 404,-

T-shirtsene kommer i flere farver og bærer et simpelt og stilrent design, som er højst nutidigt og moderne. Samtidig har den også en diskret men karaktetisk detalje, som også fører noget af '90'erne og '00'erne med sig. Brystlommen er nemlig udstyret med et retro inspireret print og står dermed i flot kontrast til resten af trøjen.

Find de lækre Nike T-Shirts Pocket Top her - kun 269,-

Trøjerne er fremstillet med 100% bomuld og lever dermed op til Nikes strenge kvalitetskrav, som aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller design. Det enkle og afslappede design gør også t-shirtsene helt perfekte til sommerdagene, hvor man mest af alt bare har lyst til at ligge og slappe af i parken med en kold Faxe Kondi.

Sommer er lig med sol og sol er lig med skarpt lys. Derfor kan vi heller ikke have en sommer uden solbriller. Og selv her har Nike dækket dig ind. Og det endda med i flere forskellige farver. Solbrillerne er fra Nikes Cruiser kollektioner og kommer i et helt simpelt design.

Køb Nikes smarte solbriller fra Cruiser kollektionen her - kun 899,-

Med disse solbriller i strandtasken er det umuligt at træde helt forkert. For hvad enten du er til det sikre valg i sort eller er frisk og har mod på at gå lidt mod standarden så vil der være et par solbriller lige til din smag.

Det vi måske kender Nike bedst for, er deres fodtøj. Her hos Unisport er vi naturligvis vant til at beundre Nikes fodboldstøvler, men også når det kommer til fritid og løb er Nike en af sværvægterne. Og igen er det der gør dem helt særlige deres evne til at kombinere modens trend sammen med sportens stor krav til høj kvalitet.

Og her er en af Nikes absolut bedste sneakers på markedet deres Nike Free model. Skoen er et perfekt valg, hvadenten du skal bruge det til lange løbeture eller bare en gåtur langs molen på havnen. Skoen er nemlig udviklet til at yde ekstra komfort og er en sko der, efter Nikes eget udsagn "forstår dine fødder". Så går du og leder efter en ny sneaker, så burde skoen fra Nike Free kollektion absolut være i dine overvejelser.

Få de lækre Nike Free sneakers lige her - kun 859,-

Når sommer først rammer det danske land, så er vi ikke et sekund i tvivl om at Danmark er et de dejligste steder at være i verden. Personligt kan du bidrage til at gøre tilværelsen lidt bedre for dig selv ved at have noget lækkert sommertøj og her kan Nike helt klart hjælpe til. Hvad siger du? Hvordan synes du at Nikes sommerkollektion passer ind i dit 2014 look?