Weekendens støvlespots: Champions League og VM i kikkerten

Det har været en følesesladet weekend. Særligt på grund af Real Madrids 10. Champions League sejr, efter en imponerende slutspurt. På fodboldstøvlefronten skal vi også love for at der sker ting og sager, både bag kulissen og på den helt store scene. Vi tager pulsen på de ting der foregår rundt omkring i verden op mod VM.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor FF '10M Og vi starter naturligvis denne uges støvlsepot i Champions League finalen hos velnok den største af stjerne på banen. Alle øjen hvilede nemlig på CR7 da forventningerne til at han skulle spille i sin nye Superfly var helt i top. Det var da derfor også med stor forundring da vi så at Cristiano havde valgt det "sikre" valg og holdt sig til sine Mercurial Vapor IX fra Fast Forward kollektionen. Cristiano personligt nok ikke huske CL finalen for sin egen præstation og mon ikke at Superfly får en mere permanent plads på fødderne fra nu af?

Gareth Bale (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Battle Pack Gareth Bale spillede heller ikke sin bedste kamp i Real Madrid trøjen i lørdags, men mon ikke at han er ligeglad med det? For igen fik han en helt central rolle i endnu en Real triumf da han scorede til 2-1 i overtiden. Og til lejligheden var Gareth Bale samtidig hoppet i Adidas' Battle Pack design (i øvrigt som rigtig mange andre i finalen), og vi begynder vel at kunne sige endeligt farvel til hans Crazylight, som altså kun fik en kort levetid på Bales fødder.

Iker Casillas (Real Madrid) - Adidas Predator Instinct Battle Pack Da Real Madrid for 12 år siden vandt Champions League var Iker Casillas også mellem stængerne. Det var dog ikke fra start. Til hans held blev daværende førstevalg Sanchez skadet i finalen og Casillas kom ind og fik en helt central rolle i sejren. Casillas kan nok klandres for at have skyld i 1-0 målet til Atletico, men mon ikke at Casillas havde glemt alt om det da han igen kunne løfte pokalen med de store ører. Til kampen var han hoppet i sine nye Predator Instinct og de skarpe øjne vil også bemærke at han også havde skiftet handskerne ud med Adidas' Battle Pack version af deres Predator målmandshandsker.

Thibaut Courtouis (Atletico Madrid) - Nike Magista Opus I den anden ende stod Courtouis en fin kamp, men måtte i sidste ende kapitulere over for Real Madrids giganter. Courtouis er til gengæld et godt eksempel på at Magista Opus ikke bare er en dårligere udgave af Magista, men nærmere skal betragtes som den retmæssige arvtager fra CTR360 Maestri III. I anledningen af finalen havde han i hvert fald skiftet sine røde Maestri III ud med den nye Magista Opus og noget siger os at den bliver et lige så stort hit som Magista Obra.

Gianluca Buffon (Italien) - Puma evoPOWER Tricks Og så flytter vi lige fokus væk fra Champions League og zoomer lidt ind på de forskellige landes VM lejre. For vil man se, hvad der er i vente til VM, så er det her stedet man vil kigge hen. Og vi bliver i målmandskategorien. Og nu vi er ved verdensklassemålmændende, hvorfor så ikke lige tage en sand Godfather med. Buffon er nemlig godt i gang med at varme op til sin femte VM-slutrunde. Og det gør han i Pumas Tricks kollektion med sine evoPOWER. For at matche designet på støvlerne har Puma også sørget for at give Buffon et par målmandshandsker med samme koncept. En ret fed detalje, nu hvor det skal være.

Leonardo Bonucci (Italien) - Nike Magista Obra Der er ingen tvivl om at Italien satser helt stort ved denne VM slutrunde. Efter at de ikke kunne forsvare deres titel i 2010 og nederlaget i finalen i EM 2012 hungrer italienerne efter ny international succes. Leonardo Bonucci er iblandt den 23 mand store trup og med 35 landskampe ser han frem mod forhåbentligt 7 mere. Og det gør han nok endnu mere så han kan få lov til at spille så meget som overhovedet muligt med sine nye Magista Obra.

Claudio Marchisio (Italien) - Nike Mercurial Vapor Superfly IV Hvis man skulle følge Nikes ideer om, hvilken fodboldstøvle der er rettet mod de forskellige positioner, så skulle man tro ar Marchisio ville have valgt Magista Obra. Men i stedet for at lave det umiddelbare åbenlyse skifte fra Hypervenom til Magista Obra, har Marchisio tilsynladende forelsket sig i den nye Superfly IV. Det skal blive interessant at se, hvordan det forhold udvikler sig.

Jerome Boateng (Tyskland) - Nike Tiempo Legend V Og så går vi fra en umiddelbar VM favorit til en anden, nemlig Tyskland. Her er Jerome Boateng nemlig hoppet i den netop frigivede nye Tiempo støvle. Støvlen fra Nikes VM kollektion kommer i en skarp Gul farve og kommer i modsætning til det tidligere design i en hel overdel i Gul. Boateng er en dem med stor kærlighed til Tiempo støvlen og han var da heller ikke langsom til at hoppe i den nye model.

Wayne Rooney (England) - Nike Hypervenom I Portugal løber englænderne i øjeblikket rundt og varmer op til at de skal i ilden mod Italien, Uruguay og Costa Rica. På træningsbanen spottede vi her Rooney i den nye VM model af Hypervenom. Rooney har i den grad været loyal over for Hypervenom siden den kom sidste år og her ser vi ham altså med den nyeste farvevariant fra Nike. Og når vi ser denne variant får vi et helt VM sug i maven.

Andrea Pirlo (Italien) - Tiempo Legend V Rød/Hvid Man skulle tro at når der bliver givet frit løb for de nyeste fodboldstøvler, at man ikke ville kunne vente med at hoppe i dem. Men ligesom vi så hos Ronaldo indledningsvist, så har Pirlo åbenbart ikke travlt med at hoppe i sine nye fodboldstøvler. Og spørgsmålet er da om Pirlo overhovedet har tænkt sig at hoppe i de skinnende gule Tiempo eller om han simpelthen bare er mere til det lidt mere afdæmpede design? Vi glæder os under alle omstændigheder at se, hvad Pirlo ender med at vælge.

Så fik vi endelig sat navnet på vinderen af Champions League 2013/2014. Nu retter vi fuld fokus mod VM og i vores støvlespot gør vi det ved at kigge på nogle af de fodboldstøvler, som allerede er blevet taget i brug rundt omkring i de forskellige landsholdslejre. Hvilke fodboldstøvler ser du mest frem til at se i aktion? Hvilket design er din favorit?