Messi, Suarez og Co. forfølger drømmen sammen med Adidas

Den følelse man løber på banen med ved en VM slutrunde er helt speciel. Og selv om du hedder Messi, Suarez eller Özil så kræver det fuld fokus når verdens største stjerner tørner sammen om verdensmesterskabet. Det er man klar over i Adidas og for at understrege det har de samlet en række stjerner sammen til VM videoen: The Dream: all in or nothing.

Med præcis en måned til at VM skulle skydes i gang sendte Adidas deres artilleri i krig. En kollektion med deres fire siloer under navnet Battle Pack. Den illustrerer spillernes ubetingede vilje til at gøre alt for at vinde og designet var blandt andet inspireret af oldtidshistorisk krigsmaling og ikke mindst budskabet "all in or nothing" illustreret gennem det Sort/Hvide design. Gå ind og forudbestil din favorit fra Adidas Battle Pack nu

Det er naturligvis de absolut største stjerner der vil bære Adidas Battle Back. Alt lige fra Messi, Suarez og Bale i F50 Adizero, til Dani Alves og Javi Martinez i Nitrocharge, Özil, Xavi og Oscar i Predator til Lahm, Kroos og Lampard i 11Pro. Og mange af disse stjerner har Adidas samlet i en video der omfavner den helt særlig VM stemning.

I videoen ser vi blandt andre Messi, Suarez, Schweinsteiger, Xavi og Daniel Alves når de gør sig klar til verdens største fodboldbegivenhed. Alle disse spillere er på toppen af deres karriere netop nu og der er store forventninger både fra deres egne landsmænd, men også fra resten af verden på disse spillere.

Videoen sætter derfor også fokus på spillernes 100% engagement og en urokkelig selvdisciplin til at gøre, hvad der skal til for at triumfere. Blandt andet vælger Schweinsteiger at træne sine frispark i en snefyldt skov. Det må da siges at være 100% engagement. Eller også var alle banerne bare optaget?

Gå ind og forudbestil din favorit fra Adidas Battle Pack nu

Spøg til side - for under alle omstændigheder så er det vel også en måde at understrege deres eget budskab på. Om det så foregår i en skov, i styrkecenteret, på træningsbanen eller på banen er irrelevant. Det handler om at træffe et valg - alt eller intet.

Battle Pack repræsenterer som sagt Adidas' VM line-up. Og udover at komme i et alternativt og stærkt synligt design, så er der også blevet plads til at opdatere Predator støvlen, der nu kommer med navnet Predator Instinct og har samlet det bedste fra de ældste og de nyeste modeller (Se Jakobs Tech snak her).

ALT_TAG

Den nye Battle Pack fra Adidas har allerede fået sin debut og særligt ved Champions League finalen var støvlerne fra denne kollektion særligt synlige. Hvordan tror du at Battle Pack og spillerne i dem vil klare sig til VM. Kan designet give dem det ekstra skub der kan føre dem til succes?